Trolla



Här är en pic jag fixade till åt milo, hon ville ha den svartvit & med mörkt hår och att den skulle vara barfota.. är rätt nöjd med resultatet, trodde inte riktigt att jag skulle fixa det där med fötterna;P







Hejdå Umeå.

Hallåå. Nu sitter jag på sängen i vårat gamla sovrum i Umeå, sängen är typ det enda som finns kvar här! Har besiktat läggan och det gick fin fint och vi slapp betala något fastän vi vart busiga;D Nu ska vi packa klart släpet sen bäre av!


Over and out.

Otur

Var det någon mer än jag som såg på csi igår? Jag hann bara se slutet och garvade nästan ihjäl mig.. vet inte riktigt hur allt började men det handlade iaf om en kille som hade haft så jävla mycket otur som man kan ha. Killen hade "råkat" döda sin fru och sin granne innan han ens hade hunnit få sig en kopp kaffe. Haha.

Jag har tänkt på det där med tur, dom flesta har ju typ varken tur eller otur och bara knallar på, men jag tror jag har lite både och.. antigen så har jag maximal otur eller så tur som man bara kan ha.

Nu ska jag fortsätta titta på OS som vi sett hela dan typ..

Tjing.

1 år & 10 mån.

Idag har jag och älsklingen vart tillsammans i 1 år & tio månader, hihi:P Så han har lovat en massage åt mig och med tanke på hur min rygg har varit den senaste veckan så kan det behövas!

Glömde förresten bort att säga att min mobil har pajjat också!! damn it... displayen har spruckit. Inte såå lyckat med tanke på att de är en touch skärm. Nå vääl.

Jag och älsklingen i Fredags:



Du är bäst i hela världen!! Pussar till dig söto;)

Hej Hej..

Oj. Nu var det ett tag sen. Förlåt stackars bloggis<3

Tänkte bara ta och meddela att jag typ är gällivarebo nu:P Och för er som tänker dra frågan om hur fan jag kan vilja flytta hit så tycker jag faktiskt att det är jättemysigt här och jag trivs osv. Och blir man utråkad i längden så är det väl inte mer än att man får flytta..

Har hänt rätt mycket på senaste tiden och jag orkar fan inte plinta ner allt heller:P I helg har det iaf varit utgång och 60års fest. Det var skoj. Just nu sitter jag hemma hos sis och väntar på att fredrik ska komma hem så ska vi krypa till kojs.

Och så sitter jag och väntar på ett telefonsamtal som jag veeerkligen vill ha. Åh, snälla ring, imorgon helst. Jag gör vad som helst!!:P

Hittade förresten den här bilden på Idas dator:



Haha. Joel, jag & Fredrik i en skopa i Aitik. Men den bjuder vi på:)

Och nu kom Fredrik så nu blir det hopp i kojs. Gonatt!