Birthday

lika bra som alltid.

PUSSOCHKRAM

Hej där.

Igår när jag kom hem var jag helt slutkörd.. hann duscha och lägga mig på sängen sen kom malin marre & räävis med en massa presenter bl.a. en ryggsäck med cider. Så kvällen var redan bestämd åt mig, så det blev nån cider och dans och musik osv.:)

Trevlig kväll, nu ska jag vara sådär mysig och åka och jobba. NICE.



Sol

Här om dagen var jag, Ida & Calexico och cyklade till gve. Det var skönt som fan, hittade just dom hära på telefonen:)











Sommrigt:)

I snabba drag

Hellu. Har nyss kommit hem efter att sequritas kommit och låst upp porten åt oss. Ingen av oss hade tänkt vara borta länge så vi lämna dörren öppen. Och glömde nycklarna hemma:) Niceinice.. Ännu en erfarenhet rikare. 
 
Idag har varit en himla händelserik dag. Började med att rebecka ringde och väckte mig och jag for till jobbet och satt och surra. Sen började folket vakna och fredrik och jag for till gve och mötte upp marre räven och laxen.

Fredde och laxen har varit och mekat hela dagen och jag marre och stina har bytt däck på marres bil, det gick lite segt till en början men efter att vi kommit på att vi haft fel däck gick det bättre! Teamwork må ja säga!

Har även hunnit med att titta fotbollsmatch och sen har vi varit och leta mask i hela gällivare efter att ha hittat cirka 1 & ½ mask så har vi snickrat ihop våra egna metspön och stått och fiskat i spöregn!

Och nu har det gått och blivit min födelsedag, 21 år. åh herregud!

Jobb imorgon, synes.



trötta jävlar i påskas, enda bilden jag hade att bjuda på för tillfället.

Ras

Imorse har det rasat nåt i lk igen. Hela huset gungade och både jag och fredrik vaknade, var så för nån dag sen också. Idag är sista jobbdagen som tror jag faktiskt att jag är ledig en eller två dar:)



hehe, lägger upp en bild på stinko sen i påskas också. Uppmärksamma pjyamaströjan:):)


heeeeråå

Bilar

Snart ska jag köpa min bil:) Åh vad jag längtar, känns som en liten bit av frihet! När jag väl är bilägare så är då det här någonting jag tänker undvika!



Förresten så hittade jag min kamerakabel, så nu kan jag lägga upp mina bilder:)

Nu ska jag vänta på räven så vi kan hitta på nå, tjing!