River flows in you.

Kolla den här med;)

Måste bara dela med mig.

Världens vackraste låt enligt mig.. Kanske för jag är lite insnöad på twilightböckerna och filmen och är helt förälskad i dom. Men erkänn mysig? ?:)


Hej hå!

Ikväll ska ni få se vad jag har gjort de senaste dagarna;) nu sitter jag på jobbet och har det sådär himla roligt. Men jag överlever har haft full rulle fastän jag har jobbat och hunnit göra en massa saker.! Och just det, jag har skaffat bil också:) nu ska jag fortsätta jobba. Tjing

Jag är pinsam.

För någon dag sen så var jag och fredrik på ica, något fnittriga, vilket kan göra mig lite bortkommen. Det enda vi skulle handla var mackisar och jag skulle betala med mitt kort. Allt gick bra fram till att jag skulle knappra på den där automaten. För på ica arcaden har dom tydlligen nå hightechgrejer som jag inte varit med om förr. Nåväl kollar inte så mycket och ska trycka 1 så var siffrorna en rad längre ner än dom brukar och jag råkar trycka på någon pil el. liknande.

-Tittar upp och säger åt kassörskan; OJ! jag råka trycka på en knapp.

Vilket både jag och fredrik började asgarva åt. Det var ju egentligen mest bara pinsamt eftersom att den där knappen gjorde ingenting och jag kunde fortsätta trycka in min kod. Alla måste trott att jag var hjärndöd eller nåt. Men what to do.

Idag skulle jag till frissan kom dit 5 i 11 lagom till min tid kl 11 trodde jag. Nä för den var ju kl 10. Alltid måste jag skämmas för jag är så tankspridd.

Och idag när jag och anna var på lindex så råka vi snatta en tröja med vargen från bamse på. Vi insåg misstaget när vi skulle gå ut från domus. Självklart var det jag så fick gå tillbaka till lindex. Ropade över hela butiken till tjejen i kassan:

-" Oj, vi råka snatta tröjan, men jag lägger den här.! "

På mondo var det pinsamt också. Tur det var elin i kassan och ingen annan som jag skämt ut mig för istället.

Och när jag ändå håller på och bikta mig så kan jag erkänna att jag x antal ggr bett fredirk hämta mig från jobbet fast jag har kört bil dit. Men det kommer jag alltid på efter vi kommer hem.


Jag måste fan vara senil.

Nu blir det sängen, imorgon blir det att fortsätta pula i ps. :)

Tjing.