Jävla monogam.

Tänkte jag skriva. Men det var nåt annat jag menade, är så himla trött. Ska jobba idag igen, Mån-Sön. Så det enda jag gör är att jobbar och sover. Just nu har jag världens tråkigaste liv alltså.

Men nu ska jag till jobbet igen. nice.

godmorgon.

Inte på världens bästa humor. Fan vad jag hatar morgonar börjar jobba kl 11 och måste hinna göra iordningen mig och packa inför träningen.  Nu ska jag gå om tigga skjuts av fredrik:) mieeh

Puss.


Tror jag saknar mamma & pappa lite grann. två bilder i rad:P

Grattis babe;)

Hallu

Idag har jag jobbat igen, som vanligt. Jobbar imorgon också, men sen har jag iaf EN ledig dag. tjoho. Och idag är det Fredriks födelsedag. Jag har inte gett honom något än, men han ska få sen, när jag fått lönen, mamma också.

Dollhouse verkade förresten vara en rätt bra serie, kommer nog börja digga den sen när det kommit några avsnitt. Nu ska jag börja göra kväll och kolla nån serie åså, fast måste hinna sova, ska upp kl 10 .

Nattinatt.



Älskar dig:)

Jag hitta felet!

Nu vet jag vad det är för fel, jag kan inte ladda upp bilder:( Fan va trist! Men kom iaf på ett sätt så jag kan ladda upp en bild per inlägg.  Bättre än ingenting. 

Nu sitter jag och väntar på fredrik som jobbar.. Har börjat tanka en ny serie som har kommit, den verkar asbra. Av samma kille som gjort Buffy och Angel, och jag älskar båda dom serierna, dessutom är det faith från buffy som typ har huvudrollen, fast tror inte hon är faith nu:P Vi får se! Iallafall , om nån är nyfiken så heter den Dollhouse.

Och idag har byggarbetarna lagt golvet på toan:) och imorgon blir det väggar:) Tjiihooo:D

Och imorgon fyller baby år;)

Och det var allt från mig, gonatt!




Mamma & Pappa på julafton:)

äntligen, kanske?

Åh min blogg har krånglat hela helgen. går inte att göra nåt, men tänkte testa nu? :)
Hade skrivit ett grattisinlägg åt min mor i fredags men den bara försvann. Och nu orkar jag inte skriva om att jag har loggat in för att skriva om: P

Men nu ser vi iaf om det funkar eller ej, isåfall kanske jag orkar uppdatera om min helg osv:)

Håll tummarna nu,,

God morgon!

Wiihoo. Vaknade nyss, jättekissis. Av byggarbetare som börjat riva toan. Jag är trött, och kissis. Så nu drar vi på jobbet och pinkar! TJING.

Beyoncé feat R Kelly - If I Were A Boy


Hemma

Nu sitter vi i våran nya FIIIIINA lägenhet:) Är superdupernöjd. Vi börjar komma i ordning lite smått, hittade ettt oskyddat nätverk, hoppas på att det alltid kommer gå att vara på det här, kan jag snåla:)

Idag har jag jobbat sista dagen, äntligen lite ledighet, imorgon blir det att hänga med marre & stina och fortsätta plocka här i läggan.

Nu blir det sängen , för jag har aldrig varit såhär slut i hela mitt liv!



Jag & alex på nyår:)