Jävlasnöfjäril..

Hej, det snöar.

Blasksnö.. som kanske inte ens kan klassas som snö. Men de är lite vitt iaf;P

Träningen gick sådär idag. Hade typ hur många chanser som helst och sumpade typ 98% av dom. Känns som att allt går så dåligt för jag aldrig får veta i vilket lag jag ska spela så är jag så nervös att jag ska vara kass så jag blir det!:P Sen måste jag träna på mina skott också, börjar bli lite bättre på att passa iallafall, kan typ passa direktpass ibland t.o.m;)

Och angående denna satans design så blir jag tamefan aldrig nöjd.. men för väl slutföra den här jag har börjat med så får vi se hur den blir;P Fredrik sa iaf att den var snygg redan nu så det är väl bra betyg.. haha:)



Dreamteam;)

Förresten så fick jag en tischa av älsklingen idag också:) Söto. Nåja, Gonatt!


WTF

Nu hinner jag inte krångla nå mer så nu får det se ut såhär iallafall ikväll! sådeså.

FRESH

Hej, jag är fräsch.. har glömt packa upp mina träningskläder tillsammans med en blöt handduk sen igår..Och de är typ dom enda träningskläderna jag har packat upp. Så smart som jag är så slängde jag in allt i torktumlaren:) Fast ska nog försöka hitta nå andra kläder va?

På tal om träning, fan va kul det är att ha börjat träna igen, även om det är innebandy nu så, det är typ lika roligt som fotboll var på den gamla goda tiden:) Och här får ni smaska i några gamla goingar!



Mallan x 2 efter en vinstmatch i inomhus-SM:)



Min två dagars långa innebandykarriär:) Cup med fottilaget, psst, nice hair.;P



Nattcup a´la 2003(?!) Anna, jag, mallanx, joppe, bulan & stina, små vi var:)

Nu tror jag det börja bli dags för mig att göra lite nytta, så hej så längE!

Katter+ garn= sant

haha. Roxy är fan knäppast i världen.. Ligger här och försöker sticka och hon bara förstör..håller på att tugga på garnnystanen och på stickorna och är mongo:P Men det är väl smäller man får ta!

Men det är då fan tur att hon är söt, som fredrik brukar säga:)



kneppokatt..

Ps.
Följ min blogg med bloggkoll Ds.

Tisdag

Hej å hå!

Igår blev en helt fullspäckad dag. Akte och lunchade med Fredrik och sen släppte han av mig i gve så hade jag planerat att knalla hem därifrån sen..

Meen.. slö som man är, så jag kilade till Fammo som satt och stickade och hon har nu lärt mig sticka lite grann. Bildbevis kommer senare när min fyra timmars långa stickning är lägre än en halv centimeter!

Fredrik kom och hämta mig från Farmor så åkte vi och gjorde nå ärende och sen blev det en pizza, men ingen av oss var nå sugna alls så var vi ändå tvungen att trycka i oss för det var träning, men jag fick fan inte ens i mig halva:P Och träningen var asskoj som vanligt, fast det gick kasst för jag bara klantade mig hela tiden.

Efter träningen för jag och fikade med malin & martina, vi lira yatsy, jag förlora, som vanligt.

Sedan bestod natten/ kvällen av bus, var bl.a. på stan och gungade:) Och nu måste jag upp fast jag gick och la mig efter två.. För vi ska fara och snika mat, haha. Men ska väl inte klaga med tanke på att malin började skolan kl 8..:D

Nu ska jag tanka mina serier som dom är klara.

See ya´ll!

Mums

Åh!

Varför kan inte Thai ha öppet på måndagar??


Nu blire lunch med älsklingen:)

Pusss!

God morgon världen!

Guess what? Det är sol ute:) Sånt där mysigt höstväder! Vaknade just och tänkte fortsätta på min bloggturné;D Jag hatar att vara arbetslös.. fast egentligen är jag ju inte ens det nå mer, men jag vill börja jobba NUUU. Så hatar jag att inte ha någonting att göra på dagarna för alla andra jobbar, eller ja, i Luleå är det ju så iaf, och i Umeå med.

Tänkte iaf försöka ta mig ut en sväng idag iaf, och igår kom Freddan hem med karra och läsk. Så jag tror jag måste offra mig sen. + att jag har ett avsnitt av Heroes kvar att se. :) Och designen hade nog behövt en uppiggning.

Lateer duude!

Ett lyckorus:)

Nivet hur glad man blir när man missat eller glömt bort en serie och sen när man ska kolla om det kommit nå nytt så har det kommit flera avsnitt.. Det hände just mig! Med två serier dessutom, jag är nöjd!:> Ska ta och titta på det sen ska jag nog sova, imorgon hade jag velat göra klart mitt och fredriks vardagsrum, men det lär aldrig hända typ.

Justja, jag har kommit på att jag måste göra om min design igen, jag vill ha något mysigt och höstigt, och inte nåt töntigt lila skit! sådeså.

Pussis!

Aitik 40 år

Igår var vi på Aitiks 40årsfest:) Ida och Patrik som hade bjudit med oss. Kvällen var typ helt perfekt och maten var god, spriten var gratis och allt det där:) Jag och Fredrik missade efterrätten för vi var och dansade, var skoj de också, allt var skoj! :P Bandet var nå ABBA-wannabe:s men dom var bra ändå.

Idag hade jag tänkt mig en mysdag och få vara bakis och dega. Men blev att kliva upp relativt tidigt och köpa mat åt kattrackarn, sen har vi fixat nissan och jag har varit och tränat innebandy! Det är jätteroligt och alla i laget är jättetrevliga så nu är jag väl snart en innebandytjej istället;P Innan träningen köpte Freddan en tidning och dumle åt mig så jag fick ha min bakisdag iallafall.

Imorgon är det träning igen och efter det ska jag och fixa med några från innebandy:) skoj skoj.


Här är våra asslö djur. knäppisar..



Åjusstde.. Calle har gjort illa tassen och har ett rött bandage;P och när man går ut med han måste han ha en jätteful socka på sig! hih:P

tjobaaa!