Midsommar.

Jag & Fredrik skulle ha en lugn och mysig midsommar, grilla fläskfilé osv. Tänkte åka och handla nåt vi glömt när vi stöter på grannarna i hallen, det hela slutar med att både jag och fredrik vaknar upp på en ön dagen efter:)

Kvällen var hur skoj som helst, träffade trevliga människor, plockade blommor, slängde bort blommor, åkte jänk, badade, bastade, osv. ni vet..

Idag har jag lagat supergo mat, krispig kyckling och szatziki och bröd, + ris:)

Lördagen spenderandes mest åt att ligga med täcket över huvudet och inte göra nåt.. Och Igår var jag och fredrik på cykeltur, var jätteskoj och jag skjutsade fredrik på styret och vi var busiga.. sen började det ösregna!



En midsommar-puss;P Behövdes inga blommor på natten, jag vet vem mannen i mitt liv är;)





Mat, som var betydligt mycket godare än vad den såg ut;P

Bad

Igår badade jag för första gången för i år. I en pool.. men ändå:) då var det gjort, uppdaterar mer senare om midsommar åså, men nu är jag på jagskaaldrigmerdrickaihelamittliv-humör. så det kommer sen.

tjing

Sverige suger..

Eller? jag tycker då det, helst när det gäller, gårdagens match var ju ett skämt. men men, massa andra av mina favolag som gått vidare så får hejja på dom och skämmas lite över att man faktiskt är svensk.

Igår tittade vi på fotbollen och käkade vitlöksbröd, yuummie! Så fick jag min bikini igår, min andra, tänkte fota båda så ni får se:) tyckte om dom jättemycke och nu hoppas jag bara på fetingsol så man kan fara på stranden, meeeen! Självklart är det rena motsatsen här. Det har åskat och grejer. Fast det är mysigt det med. Iallafall när man har sällskap.

Sen var jag ju på arbetsinterjuv igår också, gick väl hyffsat bra, och killen jag pratade med sa att jag hade det bästa brevet:>

Nu ska jag gå och nöta lite tv.com.

Tjing.

Hej Hopp.

Igår blev det ju en sväng till stranden.. det var stundvis jättevarmt, men sen kom det en vindpust då och då. Men inte klagar jag:) Fredrik har blivit jättebrun i ansiktet.. och jag får typ ingen färg?? fattar inte vad som har hänt:P förut blev jag jättelätt brun och nu blir jag typ inge brun, plus att jag typ fått lite soleksem! uuu..

Iallafall, to the big news.. Kommer ni ihåg det där drömjobbet jag hade hittat? Dom ringde igår!! och dom ville träffa mig, så imorgon blir det att åka på anställningsinterjuv.. Men jag försöker att inte hoppas på för mycket, men samtidigt så har jag typ redan jobbet i mitt huvud.. aja, det lär väl inte bli nåt, men man får ju hoppas!! wiee.

Lovade ju att posta lite pics på mina nya stuffs.. I veckan kommer jag få två bikinisar som fredrik har köpt åt mig:> Han är ta mig fan underbar<3

Här kommer lite pics:

Min nya favvotröja från Coola Anna, stor och mysig:) Två tee´s en från Forever 21 och en från Monki som jag fick av mallan i födelsedagspresent:) Och två klänningar från Forever 21 också, fick allt därifrån från sis i present:) Och ett par söta ballerina från vagabond som jag velat ha hur länge som helst.. och sötkjolen från hm;P Det är väl typ allt nytt jag har.. verkligen bara sånt som jag behövde.. är jättenöjd iaf:) Nu ska jag gå och klura på vad jag ska ha på mig på interjuvn imorgon! Tjing.


New stuff:)








Fint va? vet att bilderna har sämst kvalla, blä, när jag får råd ska jag köpa en vettig kamera!

Shockad..

Det blev ju bra väder idag ju! shocken..:P Idag har jag inte hunnit med så mycket, det vart sent igår för jag kunde inte somna.. hum. Satt uppe och kollade newport harbor. ::) Nu ska jag klä på mig och knalla till Jysk, senare blir det att åka till nydala:)

Förresten så har jag jättemycket tandvärk!! mina visdomständer håller på att komma fram.. Tänkte posta upp en pic med allt jag har handlat sen, eller allt och allt, men det lilla jag har handlat iaf;P

Tjing!!

Grand Theft Auto IV

Testa spela gta4, Typ som the sims fast med lite mer våld & massa bilar:) Jag tyckte det var riktigt skoj iaf:)

Nu tillbaka till spelet;P

tjing

Suurt..

Åh vad surt. Sverige kämpade på bra iaf, jag hoppades på 1-1 men man får väl vara nöjd att vi inte blev utklassade. hah.
Nu ska vi ut på stan. tjing.

Mysfredag

Idag är det fredag den 13:e, oooOOh . scary. Jag har iaf inte haft annat än tur. Har fått sålt en massa grejer som vi vill bli av med. Sen kom fredrik hem med muffins till mig idag:) Inte varje dag man får något från den grabben;P

Sen for vi och gjorde lite ärenden och sen blev det 3-rätters, för fredrik tyckte vi var värda det, eftersom att vi aldrig gör något speciellt på våra "månadsdagar" . Och inte tacka man nej till det:)

Blev att snurra lite sen, och gå på prommis, var jättemysigt kvällsväder, här kommer lite pics från våran promenad:)













Visst har vi det mysigt i Umeå??:)

Inget mera regn..

Var just inne på SMHI såg att det inte skulle vara nå mer regn nu.. men det ändras ju mest hela tiden, men man kan ju hoppas:) Jag vill verkligen fara till stranden till helgen men om vädret tänkt hålla i sig så lär det ju aldrig hända..


Och till alla er som vill hjälpa dom som är mindre lottade än oss i sverige; http://www.freerice.com

Jag körde till nivå 10, tyckte jag var rätt bra:)

Nu är det som vanligt NCIS/ criminal minds. oooh ja!

Tjing.


Nya Lexus IS F:)

Idag har vi vart och provkört nya lexusen, har ni? haha, det som var lite coolt med det hela är att det var den enda i hela sverige. En anonym, lyxig sportbil. Dock inget för mig, men den blir er för sisådär 700 000:- woho vilket kap. haha.

Fredrik tyckte iaf att den var tuff. nå väl. Nu blir det att spela lite GTA4:)

tjing









Ta dig i kragen FFS!

jo, det är nog dags att skärpa sig när det gäller bloggandet, från om med nu, visst:) Det började nyss ÖÖÖSregna här, fast nu är det bara vanligt spöregn. hum. I förrgår var jag fredrik & roxy och häslade på hemma hos doris (Johannas katt) det gick faktiskt förvånansvärt bra, med tanke på hur roxy har betett sig mot bl.a. mira. ;) Jag kan nog säga att det t.o.m ser så ljust ut att dom kanske blir kompisar:) men! ta inte ut något i förskott, ska uppdatera er om kattsituationen så fort det händer nåt nytt!

---

Blev lite avbruten för mitt paket kom:) äntligen, har suttit och pillat med det och nu ska jag åka iväg och posta malins paket och lite sånt! inte har jag tid med det här;P


Roxy & Doris:)

huj.

igår var det någon som slog sönder framrutan på nissan, OCH vädret är sämst, och blir inte bättre, nå väl, bara dra täcket över huvet och hoppas på bättre väder!


wiho zlatan gjorde nyss mål, läckert! :)

Fotbollshjärta:)

Japp, det har jag! Var just på min sista undersökning av hjärtat (förmodligen) . Och läkaren sa att mitt hjärta var bäst, haha:)

Nu sitter jag och knåpar ihop en arbetsansökan, till mitt typ drömjobb, nå väl, sikta mot stjärnorna så kanske du når trädtopparna heter det väl?

lycka till! till mig.

slö jag är..

har varit kass på att uppdatera, jag vet:P Idag har det varit superfint väder och jag har läst ut dagen bok: Babbeldrottningen, som var asbra:) Vet inte riktigt vad jag ska hugga in i för bok här näst, var med fredrik på bilblo idag och lånade tre böcker. Så det blir nog nån av dom.

Så idag har det faktiskt inte hänt mycket annat, har bara tjillat på balkongen hela dagen. Imorgon ska jag till Sjukan, tänkte cykla dit, så när jag ändå är så nära stan funderade jag på om jag ska ta och kika in på ett par skoaffärer, hihi:)


Nä nu ska jag fortsätta med mitt, vi höres.

Måndagen.

Orkar inte ens skriva allt som hänt, fortfarande:P  nåväl.. Imorgon får ni iaf se allt nytt jag samlat på mig under veckan:) bl.a. ett par jättesöta skor som jag velat ha jättelänge, dom är perfa!:)

Idag blev det ändrade planer, var tvungen att åka in på sjukhuset idag för provtagning inför undersökningen senare i veckan, så hoppade på bussen dit, efter det skulle jag promenera till jysk för jag & F skulle titta på ett bord, men när jag kommit halvvägs hittade jag en jättemysig parkbänk så jag satte mig där och läste:) Efter det har vi sagt upp lägenheten och varit och tittat på en annan, föll inte riktigt mig i smaken men jag tänkte att Fredrik får bestämma, tycker han om den så tar vi den, man kan ju inte vara så kräsen när det ändå bara är hyres. 

Nu tittar jag på sarah connor cronicle. asbra. ska se klart det åså, see you.

Solen kikar fram:)

halloj.


Igår läste jag klart En shopoholic säger ja. Rätt bra, tidsfördriv iaf;P Orkar inte riktigt skriva ner allt som hänt i veckan än, tänkte vänta tills vi har full sol på balkongen och sätta mig där och skriva sen:) Idag blir det att kolla på två lägenheter & så måste jag ringa och boka tid för provtagning för nå grejs typ viloekg eller vad de nu var. Men efter det så slipper jag allt:)

Dags att packa upp väskorna nu kanske. tjo.

Nu är jag i farten igen!

Äntligen hemma i Umeå igen, första gången när jag är borta som jag liksom känner att Umeå är "hemma". Och det känns bra:) Tänkte köra på och uppdatera våran lilla semester imorgon.. Nu tänkte jag läsa klart min bok - En Shopoholic säger ja. Rätt bra bok, men tyckte om den första bättre, eller ska inte säga nåt, den är ju inte färdig än men..

Orkar inte heller skriva ett långt inlägg just nu, för igår var vi på crusing i luleå och jag råkade klämma fingrarna i en bildörr, de gjorde ont, så tar ett tag att skriva när jag bara använder ett finger på högerhanden:D Det var nog bäst igår;

Malin stängde dörren, så kände jag att jag fastnade kände som inte ens att de gjorde ont utan försökte bara dra ut handen, så gick det inte så sa jag ; "malin, öppna dörren"! Ingen fattade typ ens vad som hade hänt:P

Idag skulle vi börja åka mot umeå rätt tidigt men planen att komma fram tidigt gick i kras när vi inte ens kom fram till Piteå innan bilen pajade, haha. Så jag F & J har haft vårat egna lilla kollektiv i norrfjärden några timmar idag:) Vart riktigt kul & mysigt till slut, och som tur var så lagade t.o.m Fredrik bilen så vi tog oss hem!!

Blev ett rätt långt inlägg ändå, nå väl, Några bilder på vårat kollektiv;


Joel & våra grejer;P




Maat!




Trasig bränslepump..



Roxys hörna:)