Dagens fynd



bland det bästa någonsin, en nyckelring, en kapsylöppnare & en naken tjej. För bara 10 krronor. NICE.

Hellu

Igår slog jag mitt medelsnitt när det gäller steg, gick över 2000;) hah. Och lönen tjorvade även denna månad, hoppas bara få se lönespecen så får vi väl se då. Och pengarna är slut, men jag klarade fan det! För nästa månad återgår allt till det normala.

Fatta jag, som alltid slösar pengar, har kunnat hålla hårt i dom, och bara köpa nyttiga saker som mat, osv. Riktigt stolt över mig själv. Och nästa lön ska jag nog belöna mig själv, kanske har råd med nån sliten tshirt iaf. Man kan ju hoppas.

Igår var jag kreativ också, gjorde den här bilden på fredrik, haha:


Steps today:1279

Känns som att jag hade behövt ta en promenad, så jag kanske uppnår dagens healthgoal, 10000. Förut när jag gick skola och inte hade bil så gick jag typ 15000 varje dag. Nåväl, idag har faktiskt varit en ovanligt slö dag.

Nu måste jag visst kila igen, tjiho.


Seriesegrare.

Idag tog innebandysäsongen slut jag kan summera det såhär:

I gällivare finns tre divisionlag, Maifs herrar, som kom sist i serien, vi som kom näst sist, och sen gsk a, som vann div3 idag:) så nu kommer vi ha ett div 3 och ett div 2 lag:) nice, och matchen var jätterolig att titta och jag satt i seket för första gången:)

Idag har jag dessutom varit nyttig, har hackat typ ett ton lök och sallad på jobbet idag så jag slipper göra det imorgon och kanske kan ta en liten sovis. hoppas.



Jag kom på den brilljant idén att vi borde ha gjort guldhattar. Men hjärnan fungerade lite segt, och idén kom inte försen i sista matchen i sista perioden, men jag hann iaf göra en pappersstrut med texten: serie segrare så marre fick få den när hon var kapten:)


Ledig helg.

Det har faktiskt varit skönt med ledighet. Men det går mer pengar när man är ledig än när man jobbar, och lönen hade gärna fått komma igår. En vecka kvar, sen slipper man kanske leva som en kyrkråtta i en dag iallafall.

Förresten så skulle jag ha fått jobba i helg också, men chefen sa åt mig så snällt:

Emelie, orkar du verkligen jobba en till helg, blA bla bla..

Varför skulle jag inte orka? Bra med pengar och jag behöver det, hade så gärna velat köpa mina älskade skor också, kanske, om nån månad. Hoppas.

Jag håller på att bli sjuk också, ni vet; så där när man varit ute med för lite kläder och tror att det är sommar. Men det är ju faktiskt snart april ju.?

Nu ska jag fara och handla, sen ska jag titta innebandy.

Hejdoo.



Snart har jag ett fint knä igen!:)

Come on.



Fan va mysigt det börjar bli på våran balkong, det är typ alltid vindstilla och sol. Just nu längtar jag så himla mycke till sommaren, när man kan komma hem från jobbet och slöa på balkongen ta en öl och dra till stranden, precis som i umeå! Men det är väl inget att hoppas på eftersom att umeå ligger typ 60 mil närmare värmen än gällivare.

Men lite värme iaf? och sommar. Tack! 

Imorgon jobbbar jag förmiddag, jättetrevligt ska upp halv 7, men lär nog bli kl 7 istället om jag känner mig själv rätt.. Fast skönt att sluta kl 4. Då kanske man orkar göra nånting om man inte är alltför trött.

Egentligen skulle jag träna idag, känner mig sämst när jag inte gjorde det igår och så gör jag inte det idag heller, men jag tror jag håller på att bli sjuk eller nåt för jag har inte gjort nånting speciellt idag och ändå känner jag mig helt utmattad..

nå väl. Nu ska jag kika lite numbers och sen blir det sängen. Tjing.

Fyrverkeri































Dom här bilderna fotade jag på nyår:) visst var dom fräna? Fredrik som poffade:) Nu vätar jag på malin och marre. Vi ska spela uno. Sen måste jag fixa internet!

Det är fan inte sant?

Min första lediga dag, och vad händer? Jo efter en vecka av att sitta inne och se finvädret utanför så vaknar man av att det snöar!! Jag som hade velat vara ute och göra saker idag. Nåja, det kommer väl fler dagar. Sen så är vårat internet borta nu. Sitter på fredriks dator nu, hade tänkt lägga in lite bilder från min kamera nu men fredrik har inte dom.

Så idag kan listan över vad som behöver göras bli väldans lång! Internet ska fixas, och massa skruvar och grejer till lägenheten måste vi fixa. Sen ska vi prova mina jobbbyxor och handla OSV.  nice.

Och så en hälsning tilll min pappa:

Det är ju nu du ska blicka framåt tänk när du når pensionen. Då kan du sitta på altanen och dricka öl, spela kubb och gitarr och göra vad du vill varje dag!:) Sommarlov 4 life:)