tattoo

Tänkte ju klä ut mig till kat von d nästa helg, haha. Men hitta inga bra faketatueringar, så jag tänkte jag målar bara dit några:) Kommer jag orka är väl bara frågan. Och vad ska man vara på lördag?;) jag och stina skulle ju vara häst men det blev inget av;P





Nu har jag ju bara kladda lite, men får försöka vara noggrannare sen, men om man tänker på att det kommer vara mörkt, så visst kan det bli bra?:) jobbigt bara att hon har en massa poträtt på sig. Och när jag målar så blir jag så sugen på att tatuera mig, men kommer vilja ha en så stor tatuering då så jag kommer säkert banga;P


var det jag ville bara, nu drar jag till kiruna och spelar match, tagga!:)


tre år idag<3

Idag har jag & fredrik varit tillsammans i tre år. det trodde ni inte va?!:)  Det firade vi med käk på thai. Var i princip allt vi hann, sen var jag tvungen att fara och träna. Shit alltså , trodde jag skulle dö! Roligt var det iaf. Seriepremiär imorgon, frågade om jag var tvungen att spela, skulle komma och ta med mig kläderna, så får vi se. Jag hoppas jag slipper! Om jag fortf hade spelat i b-laget så hade jag ändå inte kännt mig redo att spela match!


Och just ja, Catja ringde till mig idag och sa att grillen hade brunnit ner och rebbe låg på lassa. hahaha TASKIGT.

OM hon ska få igen, så jävla hårt!:)

Nu ska jag pussa på fredrik innan han somnar.

tjing.



you got mail!

Fattar mig egentligen inte på bloggvärlden. Jag borde nog inte ha en blogg.
Men har iaf förstått att ju fler olästa mail man har ju coolare är man. Alltså borde
det här betyda att jag minst borde ligga på topp 3! eller? Kan ju iofs ha att göra
med att jag ungefär är lika aktiv på mailen som här i bloggen. ;)


Hjälp.

någon som har en vaiodator? hör av er, tack:)

Antioxidanter osv.

igår blev det fastslaget att vi ska köra på fruktvecka på jobbet. För att fylla på med antioxidanter! Bra va?:) Men en sak bara, vad är antioxidanter? Och hur vet man om man inte bör äta en mango? och hur skalar man en mango?



Fredrik kom med frukt åt oss:) mumma.



Våran mango. Var det illa? gjorde vi något fel kanske? eller vad?!?!:)

Nu ska jag sätta mig och stirra in i väggen ett tag, för att fira att jag är ledig idag. tjiho:)


Snön är här!:)

Snart öppnar dundret, sjukt va? Har försökt ragga upp hannes snowboard men mor och far verkar inte fatta det. Idag jobbar jag, sen är jag tamefan ledig:> Har träning ikväll också som jag tänkt försöka mig på. Ska packa ryggan nu så det bara är att kuta över till sportis sen:)

Helgen har haft en jävla massa minus men trots den slutar den på plussidan:) Nu ska jag fara och plåga catja med min hypokondri:)

Förresten berätta hon världens bästa raggningsreplik som nån grabb sagt åt henne förut i luckan:)

Han: Godmorgon!

Catja: Godmorgon, har du sovit ändå tills nu? (det var INTE morgon:))

Han: nä, men det är vad jag hade velat säga åt dig


Hahahaha. vad klockren:)



-

malin x
om
Nu är det bara puder som saknas;D:
har också kollat på den där jackan, skitsnygg:)

Jo erkänn:) vi får köpa den så kan du komma hit så leker vi twins som på gamla goda tiden;D

Stina om En ledig dag!:
Vem är vi emr än du jag och Malin? :) Sataaan vad vi ska åka :) Vi kommer hänga där evreyday! Kanske att vi spelar in en cool film med massa feta trix i slutet av våren? :)

Jag vet inte , malins polare. Men det blir nice. :) jo klart vi ska, kommer blir proffs:)

Nu är det bara puder som saknas;D



Allt det här måste jag köpa:P eller liknande.. Jackan är iaf spikad:) så jobbigt när jag inte åkt på så länge så måste man köpa ALLT nytt, hade varit skönt att slippa nånting iaf. Så måste jag ha årskort också:) är taggad som fan inför vintern nu!



kanske att man köper det här ist, allt är i samma serie plus att det är fjolårets  så allt är på rea:) men den är lite lång..




Den här brädan verkar också bra och fanns på kampanj:) tror pappa diggar designen?:) men den var också lite för lång och rätt dyr. Men lätt den snyggaste:D

Det här är allt jag sitter och klurar på nu. tänk va kul man har haft på måttsund och nu har jag ju dundret på bakgården:) Men det kommer bli så dyrt att införskaffa all utrustning:( Ja nu vet ni alla nära och kära vad jag önskar i julklapp:)

Hejdå

En ledig dag!

Jag har varit ledig idag!!!!:D Jag och malin har snowboardfeber, nu kanske vi är ett gäng på iaf 5 st som tänkt köpa årskort på dundret.

Malin har köpt snowboardbyxor, jag hitta en snowboardjacka, som jag behöver. Har inte råd denna månad, men gud så sugen jag är:)


Jobb iallafall

jaha åkte man på jobb igen. chefen var tvungen att dricka kaffe och skriva papper så jag fick gå in. Nåväl klirr i kassan om inte annat. Men frånochmed nu t.o.m fredag kl 15.00 kommer jag ej vara kontaktbar i jobbsammanhang. Fyfan va jag måste hinna med en massa måsten under dessa dagar, tvättstuga, handla, bilen måste fixas, gammelsoffan ska säljas osv osv.

Imorgon hoppas jag hitta nån stackars jävel att tråka ut. Kanske fika. Sugen någon?:)

LEEDIIG!!:)

Bra saker idag:

-
min första lediga dag utav FYRA på rad:) yey

- mina skor kanske kommer!

- vi har träning som jag faktiskt, egentligen kan vara med på. Men nu blir det väl bara att titta på, men ändå:)




Och en skoj grej, idag (eller igår?) på kanelbullens dag för exakt 3 år sen var jag och F på våran första "riktiga" dejt. Hahaha. Justja, och dessutom pajja han bilen igår. ajjsing.

Nu ska jag leta antivirusprogram till telefonen och eventuellt försöka somna om..


Tjoflöjt.