Annandag Jul

Igår var det ju annandagen, Vi tog det jävligt lugnt på juldagen så vi fick ta igen det igår:) Vi började kvällen med middag på olles och tittade lulematchen, vinst, så klart:) mieh. Efter det drog vi hem och myste ett tag sen korkade vi upp. Jag fredrik och laxen. Denise malin och marre kom förbi en sväng också.

Sen blev det återigen olles och in i dimman. Kvällen var bra och massa surrande och dansande och livebandet var jättebra!

Idag har vi varit och käkat hos fredriks föräldrar, hela släkten var där typ:) Och nu ska vi fara till helena och spela rockband:) Oh ja.








In i dimman? :)

Julhälsning:)



En julhälsning från Roxy:)

Julklappar:)

Tjenare.


Idag har jag handlat julklappar heeela dagen. Nu är jag nästan klar med allt. Skönt att snart bara kunna njuta av juletiden.

Nu håller vi på och ska se en film, efter det blir det nog sängen och sen jobb imorgon till kl 16 sen är det julledighet för hela slanten:)

Förövrigt tänkte jag bara säga att min mamma och pappa är bäst. Och tomten: nu är jag redo, nu kan du komma:) mieeh.

Idag köpte jag också en julklapp till mig själv.



Oooh ja:)


Jobb

Hej.

Idag känns inte som en söndag? Igår kändes verkligen inte som en lördag.. Idag ska jag jobba igen, sen blir det jobb den 23:e och sen är jag ledig till 3:e JANUARI fatta, rena rama jullovet, fast vi får väl se, skulle gissa på att den iallafall blir nån dags arbete där imellan.

Nu är jag strax påväg till jobbet iaf, blir nog att käka dannes idag igen:( Förutom det så sitter jag här och väntar på tomten som pappa sa:P

Imorgon blir det förmodligen julklappsjakt:)

Tjing.

Den Gamla Vanliga Emelie..

Förut när jag bodde i Luleå så var typ internskämtet att jag var bäst:) Dagligen så kom jag typ med kommentaren : Jag är bra på mycket, men bäst på allt! Och svaret man fick var alltid värsta asgarvet!

Men förut var jag fan bättre på allt. Då visste jag saker som jag verkligen kunde säga att jag var bra på. Men nu känns det som att jag är osäker på allt.

Typ igår så skulle jag visa en bild jag gjort i PS åt kent, så tyckte jag det var jätteskämmigt för jag kände mig som värsta amatören. Nog för att det hela slutade med att han tyckte jag var duktig, men ändå..

Samma gäller jobbet, innebandy o.s.v När jag spelade fotboll så var jag säker för jag visste att jag var grym. Men nu är det typ kaos i mitt huvud för jag vet inte riktigt vad jag ska göra i alla spelsituationer. Och ni som känner mig bäst vet också att jag typ inte tycker det är nå kul om jag inte är "bäst" :P Men jag tror jag har mognat lite också, för jag kan som ändå tycka att det är roligt att spela innebandy, fast jag spelar i B-laget och inte är någon stjärna nå mer.. Men vem vet? det kanske kommer det också!

Fast det är klart innuti känns det ju fortfarande , den där känslan att jag tänker fan inte ge upp försen jag är på toppen! Aldrig.  Och det är ju bara jag själv som kan ta mig dit. Och jag brukar lyckas även om det kan vara med en stor näve tur på köpet. Men ang. innebandyn, så tänker jag aldrig ge upp, det är som den nya fotbollen för mig, kärlek säger jag bara:) Samtidigt som jag blir sugen på att ta fram fottidojjorna igen, bara för att få känna det där "jag är så jävla grym på det jag gör" igen..

Men jag försöker tänka positivt, även om jag inte är bäst, så kan jag faktiskt vara bra. Här är några saker som jag kan tycka jag är bra på:

* Innebandy : Jag har kämparglöd, och ger nästan aldrig upp. Och det är någonting som är viktigare än vad all teknik någonsin kommer vara, har man inte det kommer det aldrig att gå?? visstå, alla jag vet som är riktigt bra kämpar också på planen..

* Jobbet :  Jag ställer upp. Även om jag kanske inte är den som drar in mest pengar, eller är bäst på att städa, så ställer jag upp och kommer in och jobbar när ingen annan kan.

* Photoshop : Jag kanske aldrig kommer bli någon bigshot inom PS, men jag tycker ju det är roligt, och kan göra vissa imponerade med mina kunskaper. Och som kent kommenterade min bild igår: Det där kallas konst. Några ord som fick en viss miss mli att få blossande kinder.

Nu har jag försökt se lite ljus i mörkret och ge mig själv en klapp på axeln:) Sen finns det ju dom där sakerna som jag fortfarande vet att jag är grym i.. men jag skriver inte det här för att skryta, som vissa kanske kan ta det som? Utan det här är sådan jag är som person, kanske man kan kalla det perfektionist på något sätt?

Men okej, det är väl inte helt min stíl utan att dra ett litet skryt? ;P Jag tycker jag är jävligt grym på dansmatta:) Jag vet att jag är lång ifrån bäst, men det duger för mig:)

Nu ska jag sluta tråka ut er med mina tankar och hoppa i duschen!



Miieeeh

Oki?

Nu ska jag snart hoppa in i go-jävla-bastun. ooh jaa! Tänkte bara kika in och berätta dagens om malin..

Vi var påväg ut från oss påväg till sporthallen, malin bara knallar ut, så efter nån meter frågar jag:

Malin, hade du ingen jacka med dig?

Joo.. Just fan:)

Nå det var det, nu bastun!

Tjing

Boats n´ Hoes

helluu


Har just tittat klart Step Brothers med fredrik.. den var lite seg men bra ändå.. En perfekt film att titta när man ibland känner sig som att man är omogen och barslig ni vet? Så kollar man på den här och inser hur vuxen man är;P

Imorgon ska jag och honey på stan och kolla lite grejer. :) Men nu blir det sängen.


God  Natt.

mrrhhh..Önskelista?

Mor min ringde för ett tag sen och frågade vad jag önskade mig i julklapp.. Ärligt talat vet jag typ inte??:) Eller det finns ju massor jag vill ha.. som vanligt, men kan inte komma på vad jag verkligen vill ha mest, som.. som den där grejen man alltid skrivit högst upp på listan.

Förut har jag alltid vetat vad jag vill ha mest. Men nu vet jag typ inte. hum.

Men jaja, Mamma & Pappa här kommer min önskelista!!



* Nya McDavid cykelbyxor som finns på Intersport
* OSiS+ Dust it, finns hos det flesta frisörer:)
*  En Lock/Platttång, helst en med vågor också, den på bilden kommer från teknikmagasinet och är från Phillips..
* Trosor från Frank Dandy & ett par långkallingar därifrån hade jag också velat ha. Strl xs-s på trollorna och M på jalingarna:)
* En billig slit & släng digitalkamera (MEN EN BILLIG ISF...) Den på bilden är en Casio Exilim EX-Z80 Vivid Pink och kostar just över tusenlappen.
* Sen hade jag också velat önska mig ett par jeans. Men det är ju lite svårt när man inte kan pröva..


Så nu vet ni det alla nyfikna jävlar:)

Pusstjaa

GSK dansskola, eller hur var det?:)

Tjeeenare!!

Tänkte säga att igår var jag och fredrik och raulie och kolla hockey på olles. Det var skoj, matchen var jättebra! Och sen jobbade jag och fredrik lite natt.. mieh

Mitt knä börjar kännas bättre nu, gör inte ont heela tiden nu iaf, så det är ju bra!:)

Idag har vi varit och käkat på md´s sen varit hos horan och snackat skit bara.. Så har vi mixtrat lite i videodj..

Har laddat upp en video, men det blev så jävla ryckigt på datorn.. vet inte varför, var mycket bättre på mobilen, men jaja:)


Se & Njut

Julpynt

Heeeluu..

Håller på att julpynta här i bloggen och göra den lite vintrigare, är inte klart än, vet att det är plåttrigt och jävligt, men det kommer imorgon, kollade just på klockan och insåg att det kanske var dags att stänga mina blå?:) 


Men imorgon blir den klar.. förresten så får den bara vara till nyår så ni vet det också;P


God natt. / Ryggan(:

Yey, Färgade Linser!:)



Mitt öga med färglins:)

För typ två år sen så hade jag färglinser, dom var turkosa och rätt coola, men rätt tråkigt när jag ändå redan har blå ögon.. Då beställde jag från fargadelinser.com och dom var bra att ha och göra med osv.. MEN ofta nåt företag är så bra så dom ger saker gratis?

Jepp :) Läste just på deras sida att man får gratis linser därifrån!! Fatta, gratis jag är fan lyrisk:) Helt perfekt nu till jul och nyår osv, när man vill vara extra fin:)

Är ni intresserade? Tänkte väl det! Gå in på
http://www.fargadelinser.com !:)




Dom här linserna har iaf jag "önskat" mig, men är rädd för att testa bruna ögon, tänk om jag passar asbra i det, då kommer jag ju bli beroende av linser:)


Ajja, vi får ju se om man får hem nå linser nu, jag håller då både tummar & tår!! :)

Nu blir det sängen, god natt!


Ändrade planer

Fredrik ringde just och var på systemet.. han hade köpt vin till mig & vi ska kanske ut ikväll efter jobbet, fast isf blir det verkligen att ta det lugnt med alkoholen, jobbar imorgon + att vi har match.. Men man kan ju ha kul ändå:) Nu tänkte jag dra till jobbet och kanske trycka ett skroov, mieeh. pusshej



Erkänn söt bild!:) gumman min:)

Nyår

Vet ni vad jag hade tänkt? Tänkte sy min egna nyårsklänning, men har inte riktigt bestämt mig hur jag vill att den ska se ut, men här är iallafall mitt första utkast:) haha. orkar inte göra det nå mer fancy eftersom att jag lääär hinna ångra mig, och då kommer jag känna mig tvinga att fixa och trixa igen:)

men here it goes!





Nu ska jag snart börja bege mig till jobbet, tänkte nog fixa lite i layouten efter det, miieeh.
Tredje dagen jag jobbar nu, då äre typ bara tre kvar tills jag får lite ledighet:)


Tjing!

PS. höll på att glömma, imorgon har vi , och jag kan vara med:) va kul! DS.

Denise

Nu är en till bild "klar" Denise är så jävla stressad över att den ska bli klar, så då får den väl vara det;P Men man får ju se vad som händer. Nu ska jag & F dra åt helvete härifrån, hej!!





Pusstja

Soppatorsk!

Hej allihopa;P

Just nu sitter jag och tråkar med Denise & Fredrik.. Vi har ätit gojävlamiddag som Denise har lagat. Och nu försöker vi hitta på något skoj att göra, men alla verkar vara torra ikväll..

I morse så skulle vi och plocka bort fredriks gips.. SÅ hade vi jättelite bensin i tanken, så vi tänkte dra på starre och tanka..

När vi var sisådär 20 meter bort så fick vi soppatorsk!! Och fredrik med gipset kunde inte göra någon nytta.. Så jag sprang in på statoil och hämta sofia så skulle vi knuffa bilen till tanken.. Meeeen, det var uppförsbacke och Sofia hade foppatofflor på sig, så det gick ju som det gick. Men med lite tur så stanna TRE bilar och hjälpte oss knuffa:)

Nu ska vi försöka ragga nå folk och hitta på nåt.


Ha en trevlig kväll!!:)

blä..

åh, jag orkar inte jobba! Men idag är sisra dagen innan lite ledighet:) Nu sitter jag och väntar, det har jag gjort sen 30 nov. Morr!


Puss