Efter gårdagens galej.

Igår vart de ju feeest, skoj skoj. träffa massa släktingar, käka gomiddag osv osv.

Idag har joel åkt hem och imorgon åker vi. tiden har typ gått hur fort som helst.. ikväll blir det att spela spel med maja och hennes grabb. blir nog en väldigt lugn kväll, och imorgon ska vi åka förbi stugan en sväng, har btw knäppt lite bilder åså, men allt kommer upp när jag kommer hem, eller till luleå.

Jag ville egentligen bara skriva att jag saknar min katt!:) Hej Roxy!

tjo

Uppdt Gällivare.

hoho, så hann man med ännu ett inlägg utan dator:) fett nice. Ikväll ska vi grilla, och dricka bira, och ha jäävligt skoj:) Som någon kanske vet så är vi ju rätt impulsiva alla tre, så nu har vi bestämt att det blir en tur till freddans och lojs stuga:) Men innan det blir det städning hos ida. skoj skoj, hoppas nån har kul ikväll, tjo.

Hej!

Jag vet hur kass jag är på att uppdatera... sitter hos min syster i gve nu, igår var en hektisk dag och vi var i aitik och en massa grejer, hinner inte skriva så mycket nu, har med min dator men glömde strömkabeln, haha.

men jag ska uppdatera er om allt som hänt när jag får tid:) nu ska vi åka och kolla på majas utställning och lite sånt. puss:)

Ultraljud.

Hej:)


Någon mer som gjort ultraljud på hjärtat nån gång? Det var skithäftigt tycker jag, Fredrik följde med in i rummet så han såg också. Det så så litet och skört ut, förstår verkligen inte hur våran kropp kan fungera när det finns så många grejer osv:P

Det gick bra iaf, hon såg inget ovanligt men dom skulle granska bilderna sen, hade lite läckage från klaffarna men de var bara normalt:) Nu har jag iaf visat Fredrik mitt hjärta, de ni;D

Idag blir det att knalla på stan litegran ska kolla en grej åt maja och lite annat,


PS. grattis på mig;) 20 år. DS.

Tjing.

Gonatt

Hej bloggisar:)


Nu hade jag tänkt gå och sova nu och tagga inför imorgon. Blir att åka och ta ett ultraljud på hjärtat de första man gör som 20-åring, inte så kul:P meeen, hör av mig efter jag varit där eftersom att jag har tid 7.45 så kommer jag nog inte orka skriva innan;P


Rambo V

yoo,

idag har det inte hänt mycket. Fredrik är fortfarande sjuk, nu sitter vi hos joel och solen lyser fortfarande, riktigt mysigt. Har just tittat klart Rambo, den var rätt grym. Har vart lite körigt, men nästa vecka kommer jag nog igång med bloggandet igen:)

Imorgon fyller jag år, yey 20 bast:) Blir att åka till sjukhuset imorgon kl 7.45 sen åka på stan osv, sen kl 19 blir det att åka till gve:):)

Nu ska jag ut på balkongen!

Tjing.

Nyfärgat

har just färgat håret med färgen jag fick av syster.. de är fortfarande blött men som det ser ut så ser de bra ut iaf;P Idag har varit en lugn dag,fredrik håller på att bli sjuk, så jag sitter och håller tummarna på att det blir nice i helg iaf:) nu ska jag fortsätta med håret och käka lite rån:)


tjinb

One tree hill

***********************Spoilervarning One tree hill S5e18 men inget farligt;P**************************************************






Har just tittat klart one tree hill & gossip girl, denna vecka vann nog one tree hill:) bra avslut också..

det här tror jag hände iaf;P

Lucas ringde lindsey.

Elli-killen ringde till peyton (tror också det är hennes riktiga pappa;P)

Och brooke fick samtalet om ungen:P

Nån mer som tror på min teori? Fast självklart hoppas jag på Lucas & Peyton,!

Så var helgen över!

Har verkligen inte haft en ledig sekund att sätta mig vid datorn únder helgen, har haft 9 pers som har sovit här hela helgen. Så vi har myst på:) Sen blev det tvådagars fest också.. var niice.

Nu är iaf allt tillbaks till det normala, men på torsdag blir jag väl tyst igen för då blir det att ¨åka till gällivare med Fredrik och Joel.

Nu vet ni iaf att jag lever:) kommer med en bättre uppdatering lite senare. tjaråå

Gonatt

Eller inte gonatt för mig riktigt än iaf.. vi får se:) Elin, mallanx2 & ida är påväg hit just nu, tror dom kommer snart:) då får vi hitta på nåt, och imorgon blir det stan:) Måste ta och berätta om våran kåta katt sen också, men just nu hinner jag helt enkelt inte;P

Hoppas ni haft en bra dag, det har iaf jag:)


tjing

ANTM S10E13 - and the winner is..

Nån mer som tyckte fel tjej vann?! sug kuk antm.

Forever 21

Igår beställde jag de här från Forever 21, fick det som en present av systeryster:) så nu har jag iaf nåt att ha på mig på bröllopet:) och det nu blir att fara på det.. Nu städa klart!






Tjing!

God morgon!

God morgon!

Jag håller på att bli sjuk..hoppas verkligen jag klarar mig över helgen, eller en vecka fram också;P För då har ju Fredrik semester. Nu börjar det närma sig, ikväll kommer Mallanx2 & ida:)

Någon annan som såg hockeyn igår?:) yey! var typ i extas igår, Fredrik med. Fast matchen i sig var inte JÄTTEbra, meeen.... vi är i semi iaf:D:D:D!!!!!

Igår när jag skulle blogga iaf, så skrev Ida(syster) att hon skulle beställa från forever 21 och om jag vill ha nåt i present därifrån var jag tvungen att välja nu. Och det finns ganska mycket att välja bland!! men till slut valde jag och  ni får se vad jag valde snart, måste käka frukost först så kanske den här huvudvärken försvinner! tjing.

yey,

Va gulligt, nu är det typ bekräftat att Blake Lively & Penn Badgley från Gossip Girl är tillsammans i verkligheten också:) De var gulligt tycker jag. Enbart för att det är serena & dan, men ändå:P

Långt hår

Alltså kolla denna bild, eller ja, bilden i sig är jävligt ful, men kolla mitt hår:( vill ha tillbaks det! Nu ska jag bada och förbruka lite BUS på mina bleka ben. tjing.



Run The Show

Redan onsdag:) och imorgon kommer mallanx2 & ida:) Nu måste jag ta tag i den här hålan och göra fint. Dessutom måste vi typ sanera somrummet från katthår, så ida kan sova:P

Måste hinna bränna en partyskiva också:) Får se vad man får med, den här låten ska med iaf, och massa gamla godingar av sean paul:)
 



såhär hittade jag roxy igår, haha:


meen??

Varför är min statistik knäpp för? hade massa besökare idag nyss, sen nu är den typ nollställd? nån som vet? fuck it jävla publish me! varför var dom tvungen att byta?

många frågor, inga svar;)

Konstig dag.

Jag vet inte riktig vad jag ska tycka om dagens väder, haha. Tidigare idag var det hur mörka moln som helst påväg mot oss, men fortfarande sol, och det har blåst som faan. Plus att det började snöa. Men fortfarande sol:) Sen kom regnet, och efter det hade regnat så vart himlen blå och vinden stannade upp för ett tag, till och med solen kikade fram, så det blev att sitta på balkongen ett tag, det trodde jag aldrig skulle hända tidigare idag:)

Nu har jag och fredrik fixat lite i läggan, är inte riktigt klart än, men på torsdag kommer det vara finnemang serru! Fick en slant av Ida idag också så jag kunde köpa hårfärg, :) (Du är bäst)

Och kvällen kommer väl avslutas som vanligt, med lite GH.

tjing.

Photoshop

Egentligen bloggar jag bara för att de är skoj att kolla sen.. typ efter ett år och gå tillbaka till just de datumet och se vad som hände då:) så jag vill som ha med aaallt i bloggen. Så tänkte lägga upp mina bilder jag gjort så dom också är med:)

Lite av dom bilder jag har gjort kommer nu, vissa mer noggranna än andra;P

Calexico, systers hund:)



En Mli



Och en till;P



Jag & Fredrik



Joel, haha.



Fredrik, en väldigt slarvig bild, haha skuggan är sämst:P




Jag



Jag & F.





Haha, va kass man har varit:) Dom flesta är mina noob-pics, är nog liite bättre nu, men nu har jag blivit så kräsen så orkar aldrig bli klar med en bild typ:P

Two days left

Nu är det bara två dagar kvar! Åh va jag längtar efter min brudar, fan va vi ska ha kul:) Nu tänkte jag göra nåt att äta å så, har just tittat klart One Tree Hill & Gossip Girl:) Båda avsnitten var jättebra, fast mest gg. oth slutade sämst så de drog liksom ner hela helhetsintrycket.

Men vi får väl se vad som händer nästa vecka, längtar som vanligt:)

Nej, nu mat, sen måste jag städa så det är super, duper fint när alla kommer hit:> och boka tvättstuga! tjing.

Birthday wishes?!

Egentligen, så har jag inte RÅD att önska mig något annat än pengar.. men om jag kunde önska mig vad som helst i hela världen så skulle jag önska att 1. jag och Fredrik kan fortsatta att bo här i Umeå, tillsammans. 2. Att jag slapp oroa mig om pengar.

Eller så skulle ett jobb sitta jääävligt bra, och lösa ovanstående problem. Så någon som har ett jobb åt mig?;)

Och om nu dessa problem var ur världen så skulle några av dessa skor sitta mig heelt i smaken:)





Vill typ helst ha dom vita kedsen, plus att dom är ju billigast;) Om någon annan är sugen så har jag spanat in alla tre på stadium:) Och med tanke på att mitt huvud har gått på högvarv så kan de stå fel pris, ursäkta kortslutningen i så fall:)


Glömde berätta en sak tidigare idag också, fick äntligen en tid på min remiss, så nu ska jag till Umeå sjukhus den 22 maj, jippie. Inte nog med att man fyller år, men dessutom hade vi planerat att åka till Luleå den 21:a. hum. Men jag kommer nog genomlida det iaf, för det första är Fredrik ledig så han följer med mig, och för det andra så fyller jag 20 så jag kommer nog vara mest glad hela dagen iaf:)


Nu bädden, god natt.

Finally!!

Nu så, snart är jag klar med layouten, va tycks?:) är lite småfix kvar bara. men nu orkar jag helt enkelt inte nå mer. måste dock fixa headern blev som dubbelframes.

Just nu ligger jag och tittar på Criminal Minds, det är nästan snäppet bättre än CSI tycker jag iaf.

Nu ska jag fixa en grej som kommer på på 5 min eller så;P


Grönt

Här kommer lite bilder från idag, helst till malin så hon ser hur grönt det är;P



den var till mallan;D Idag har jag inte hunnit med mycket, jag och fredrik har varit och cyklat. Varit och tittat lite på H&m och Stadium. Sen har jag suttit och hållt på lite med den nya layouten, kommer nog upp ikväll:) Har äntligen kunnat bestämma mig för hur jag vill ha det! Nu ska vi kanske se hockey om det inte är något bättre på tv. Så blev det lite greys anatomy också:>  Btw någon som har ett tips på va man kan göra åt flygit hår?



flygit hår:( men såg när jag fota att de börjar bli lite längre nu igen:) miiih.

avslutar detta inlägg med en pic på sötnosen:)




See ya.

Hata blogg.se

åh, hade skrivit ett inlägg innan ANTM meeen. bloggen säger ju att de är blivit publiserat så har det inte de!

aja, i stora drag skrev jag väl att Sverige vann sin match igår, wiho:)

ANTM

** LITE SPOILERVARNING FÖR ER SOM INTE HAR SETT CYCLE 10***
















Kanske bästa att varna innan så inte nån börjar whina:) Någon mer än jag som hejar på Anya, tycker hon är lätt bäst, solklar vinnare enligt mig:) och äntligen åkte Dominouq (felstavn,) ut. Varför ens ta med henne från första början?? Aja, snart kommer iaf sista avsnittet, och jag längtar :> Nu blir det jysken.


GO Anya!


:)


Söndag kväll.

Hej trogna följeslagare! hah.


Idag har vi varit hurtiga på Mjölkvägen.. Jag och Fredrik har CYKLAT och handlat, samtidigt alltså!;P Fast när vi kom till konsum var vi så hungriga så det blev en massa onödigt som vi egentligen inte har råd med, alla har ju typ nånting som dom verkligen måste ha om dom är hungriga och ska handla, ett av mina sug som jag fick var iaf smörgåsrån, yummie.

Efter handlingen så blev det simpsons för hela slanten. Alla som har xbox 360 el. nån annan konsol som man kan köra simpsons spelet på måste prova det! Gud va vi har skrattat, så perfekt upplagt spel alltså. Så prova, prova. Dessutom var det ett jätteroligt co-op spel, och vi spelar typ bara såna just nu så man inte blir så himla osocial. Men bästa co-op hittills är ändå Army of 2, men sen kommer simpsons:)

Nu hade jag väl tänkt börja sova snart, men är inte direkt trött. blir väl att fortsätta på min layout.

Peace Out!


(PS. bara 5 dagar kvar;)

Roxy

Det här är min katt Roxy:P Förresten så är hon jättesöt, satt i köket nyss och då satt och på en stol brevid mig, så gick jag inte till sovrummet och nu sitter hon brevid mig här på sängen:)


Roxy gömmer sig, nya favostället:)






Roxy solar:)



Roxy & Fredrik sover:)



Ettåringen..:

Söndag.

hehu. fan va jag har drömt i natt! Dessutom har jag vaknat flera gånger och sen när jag somnat om igen så har jag fortsatt drömma på samma dröm. Hade tänkt försöka återberätta drömmen, sen kom jag att tänka på Anna och varje dag i skolan när hon skulle berätta sina drömmar, och det slutade alltid med att jag sa VAaaa??! haha, så med tanke på det tror jag att jag behåller denna dröm för mig själv.


Idag är det Roxys födelsedag, 1 år:) Pratade med mamma och hon sa att hon skulle ge en present sen. haha. Måste fixa upp bilden jag tog här om dagen. sötnows:)

Nu frulle! laaater!

Hockeykväll.

hej!

Roxy kom precis upp i sängen och la sig, sötis. Jag och älsklingen har haft hockeykväll ikväll. grymt bra match!! sverige-ryssland. var värsta hatmatchen typ. massa slaggis och utvisningar, och jävligt snyggt spel. Och sverige var verkligen värda att vinna. I slutminuten stod de 2-2 när 5.6 sek återstår för ´ryssjävlarna in ett mål. så jävla orättvist! så nu är jag less, är tillochmed dålig förlorare när det inte är jag själv som förlorar:P

Bäst var det nästan i slutet efter målet när sveriges målis blev asförbannad och slog av sin klubba och var allmänt less. men det hade jag också varit i den situationen. Men sverige kommer igen, sen vinner vi, yey heja sverige!:)

Nu ska jag lägga undan dator och sova. gonatt!


Lördag.

Nu är det lördag igen, tycker veckorna går hur snabbt som helst..Igår for vi och grillade hos maria och spelade kubb. men det blev inte att stanna så länge;P idag vet jag inte riktigt vad som händer, de är ju trots allt helg, men nån billigt, helst gratis! johanna var typ sugen att göra nåt iaf, så vi får se. annars blir det väl att fixa bilen och sånt. Och på söndag fyller Roxy år!:) 1 år, vilken kattrackare!!


har förresten knäppt en jättegulligt kort på henne som dyker om lite senare:) nu duscha oosv. ses.

Yes.

Fredrik har börjat skruva i bilen och det visade sig att det förmodligen är ett jättelätt fel som går att fixa själv & enkelt:) niiice. nu ska jag börja med maten, oj va skoj. nä fy. men havve skulle bjuda på käk idag om vi kom till döner, men jag är fan inte sugen på att äta ute idag. nå väl, vi får se.

och förresten hörde jag att anna inte kommer nästa helg,.:( ( btw är de hon på bilden för er som inte ser dee;P) men de kommer ju ett gäng brudar iaf, håller redan på att tagga inför nästa helg, wiie:)  ett minus med idag är att jag inte fick min satans guldbonus från hm idag heller, men på måndag förhoppningsvis, och då ska jag köpa en bikini. dom har fått in massa snygga på hm och jag kommer få beslutsångest..

tjing.

seegt

lite progress, fasar som fan över håret, plus att ingenting är som heelt klart;P


oooh shit..

var och kollade runt bland olika bloggar och kom in på denna: http://myanalife.blogg.se   den var på mest uppdaterade bloggar..

och nu mår jag fan kass, jag förstår mig verkligen inte på sådana mäniskor, samtidigt som man tycker så otroligt synd om dom på nåt sätt.. sjukt.

Fredag,

Fredag idag, fredrik kommer att vara tröttast när han kommer hem och jag kommer måste göra allt:P vaknade för ett tag sen av att laxen drog, haha:) fast vet inte vars, de är svårt att veta med laxen.. 

aja ser ut att bli rätt fint väder idag iaf.. jag ska försöka hinna att både sola och fixa min blogg idag, hatar min layout.

tjing

Stimerol senses.

tänkte bara tipsa om ett jättebra toy som kommit ut, stimerol senses, jag är redan beroende, yummiee:) plus att de är värsta grymma förpackningen:D

tänkte bara säga gonatt för idag, och imorgon är de heeelg:>

puss&gonatt.

Go kväll..

va händer så här på torsdagkväll då?;)  vi sitter och har tagit en öl, laxen har kommit nu, vi lirar gh åså.. finns inte mycket annat att göra på en torsdagkväll. oj nu ska vi visst dra.. hann inte skriva mycket men skriver när vi kommer in igen.

nån som ser vem det är nu då? men den är veeerkligen inte klar än;P





En gitaurhero och en Lax;P lägg märke till våra matchade färger, hah, jag VILL ha ny soffa och tapeter..

Krubb:)

tjenare.


sitter och käkar en snäckmacka just nu, (elin&malin vet) ;) haha. nu är laxen påväg hit så får vi se om han är hungrig och vad vi ska äta osv, sen blir det att kolla till subban och ta en kall en;P

Nu ska jag & F fixa vår nya matta och göra de lite hemtrevlig eftersom roxy spydde på den förra.. tjing.

WTF?

va händer med min blogg:( nu har helt plötsigt den där grejen till höger åkt längst ner,, aarrrgg!! hah. lite less. men kanske beror på bloggflytten eller nå, . och till kungen:  nej , inte mallanx:P  nån mer som har ett förslag att komma med eller ska jag posta upp bilden igen så kanske det syns?:)

förresten så satt jag och f och spekulerade om vem kungen kunde vara och jag gissade at de var pappa.. haha om de nu inte var det så får ni ta det som en komplimang;D

puss

Tävling:)

brukar egentligen aldrig tävla, men nu måste jag ju, gör det ni med!!:)




(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men
Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Efterlysning

någon som vet vart man kan få tag på Builds And Explodes med Tim Williams?? vill ha den låten..:(

btw är bloggen knäpp, väljer lite egna kategorier på inläggen. wtf.

Photoshop

tänkte fixa en ny kategori och lägga upp sånt jag gjort och jobbar med i PS kan väl vara skoj?:) nu har blogg.se flyttat min blogg får se om de äe nått nytt här på publishme.se:P ídag kommer laxen hit och vi ska titta på subban och kolla om de går att göra något åt den.. nåja nu blir det PS:)



Någon som ser vem det här är?:) håret har jag ju knappt hunnit börja med så det kanske gör en lite förvirrad;P


morgonstund har guld i mun..

nää, inte för tillfället!! blev jätteless när jag vakna och märkte att fredrik har tagit päronfilen till jobbet som jag skulle äta till frukost:( så nu åt jag glass till frukost, och de är hans fel!:P blir nog inge sthlm imorgon.. ida har typ bestämt sig för en i piteå så..

btw så hörde jag en jättebra låt i oth som man alltid gör.. och jag kan banne mig inte hitta den någonstans.. leess.

nå väl, nu ska jag fånga dagen, tjo.

gonatt!

Shit va bloggen seeegar, sista försöket nu, annars blire inget:) idag har jag & f kollat 2 avsnitt av greys anatomy! va länge sen de var!! och så bra:) äntligen börjar serierna dra igång igen.. han inte riktigt klart med läggan idag men fredrik blev jätteglad när han kom hem iaf:) och nu är vi på jakt efter en ny lägga, tänkte typ kolla en två.. får se om vi hittar nåt nice.. kanske ringer på en imorgon..

ikväll har vi varit på promenad, det var jättemysigt och vi gunga och grejer:) fasen va tråkiga inlägg jag har;P men någon tycker väl dom är intressanta annars hade ni inte läst:)

Gooonatt:)


Fredrik i lekparken:) vilken sötnöt..lite suddig bild, men han for och flängde heela tiden:)
image26

yey!

åh va bra gossip girl OCH one tree hill var.. nu längtar jag massor till nästa vecka! Nu ska jag städa heela lägenheten tills fredie kommer hem, tänkte överraska han, och vädret suger ändå.. Nu måste jag lägga på ett kol.

Puss;)


fifthteen minutes

nån annan som såg den filmen igår?:) annars är det en film värd att se, sjukt bra. och sjukt sjukt:) nu back to oth..


Godermoregon;P

hej, hej!

har just vaknat, eller ja, ett tag sen:) Nu tittar jag days of our lives sen blir det  oth och gg:) alla helger framöver kommer typ vara hur bra som helst! denna helg blir det kanske att umgås med ida ifall hon ska köpa bil söder över. helgen efter det kommer brudarna hit och då blir det kalej:) och sen blir det luleå och gällivare en vecka:)

nu pyser jag, tjoflöjt!

Gonatt bloggen:)

Nu ska vi gå och sova.. har just fixa simpsons spelet! läckert! blir att lira imorgon:) och titta OTH och gossip girl, yeye:) tänkte ta och bjuda på en bild från valborg, en gansta joel och en sötast i hela världen fredrik, haha värsta gansterungarna ser dom ut som:)

image24


Min nya stil:)

Glömde ju de viktigast av allt!! världens finaste cykel:) jag är fan supernöjd med den:) förutom att när vi köpte den var de den sista så vi fick visningscykeln, och jag tror inte dom har skruvat ihop den såbra för när vi cyklade här om dagen så lossna en skruv! men fredrik ska skruva åt allt och se så att de sitter sen blire att gliiida igen:D

image21

image22


och min nya hårfärg, har bara världens kassaste bild men..
image23

nu tillbaka till hockey.. tjohej.!

Shopping Spree

Nu har vi kommit hem efter vårat lilla äventyr.. denna månad har varit värsta slösmånaden!! men så går det när man slösar i förväg.. men som tur är så kommer pengarna rulla in igen snart.. förhoppningsvis:) Jag har iaf inte slösat egentligen, bara tagit ut mina presenter i förskott;) Och F tyckte att ha skulle få ett xbox för han fick tillbaks så mycke skattpengar, haha:) han är bra söt..

Nu sitter vi och tittar hockey ryssland-danmark, kan bli skoj!
Se vad jag såg när vi kom hem idag! sommarkänslor!! vi har fått gröna knoppar:) fast annars är sommarkänslorna inte på topp, var -2 inatt här i umeå. och idag regnar och blåser de:(
image13
knoppar:)


image16image17image18
Lite
av mina nya grejer:) ett par surfshorts som är assnygga:) och ett surflinne som bara kosta 29 spänn:) haha , jag har fan varit lite duktig med tanke på att jag inte har köpt nå dyra saker typ..

image14image15image19
Och
 mina nya keds som fredie köpt åt mig:) jättesöta, dom är radiga vilket kanske inte syns pga av jävligt kass kvalla på min tele.. och en svart sommarkjol från hm och ett läckert linne/klänning, en ny favo:)


Och fredriks shopping:

image20

Top Model

Kollade just senaste avsnittet av topmodel...lite less, tycker verkligen det är dags för dominiq att packa väskan! ajja, min favorit är fortfarande kvar iaf:) ska nog inte ta och skriva för mycket för er som inte tittat..Nu måste jag skynda mig och fixa till mig för fredie och joel kommer på typ en kvart och då ska vi fara och fixa lite grejs.

tjohej;)

God morgon!(dag?)

tjabbatjena hallå!

åh vad jag har sovit skönt! men vaknade typ vid halv 11 av en kattjävel som stod och mjauade utanför sovrumsdörren. ååhh.! så var bara att kliva upp, så ringde fredrik för han skulle hem på lunch så blev att käka korv och mackisar till lunch med han. och nu ligger jag här igen:P idag ska jag, fredrik & joel fixa lite grejer sen ska jag och gubben fixa däck och en koppling sen blir det kanske att kolla en lägenhet;)

tjo.

Trött, redan..

Blir nog ingen sverigematch för min del.. ögonen börjar bli lite trötta.. 

var tvungen att fixa min blogg lite mer.. pallar inte med vita bloggar, åtminstone inte när det gäller min blogg. Men vill vara lite somrig, det lär väl hålla en timme eller så!  Imorgon blir det väl svart!:) 

Både fredrik och roxy har legat och sovit heeela dan! roxy ligger och sover på armstödet till soffan och surfar med mig:P  

nu ska jag nog gå och väcka fredrik som sovit sen 6-7 nån gång, för min mage kurrar!!

Gonatt

haha

blev att fixa lite iaf.. måste göra om headern.. nä måste göra om allt!!:( men visst var denna bild rätt tuff?? fast den är inte heller klar.. måste nöta photoshop imån..
image10


Orka!

näää.. nu orkar jag inte fixar mer.. de ser ut som jag vet inte vad, men de får duga för idag, så får jag väl fixa mer imorgon.. nu ska jag hålla mig vaken och se på hockeyn.. :) och ta en liten datapaus.. för nu är den nära att åka genom rutan!

tjo

krångel..

hum.. ska fixa lite så de lär ju se ut som ett helvete här tills ikväll typ:)

Bloggflytt..

Nu bestämde jag mig för att blogspot sög.. men är blogg.se mycket bättre? njaaa. vi får väl se..