Maaartiiina

Martina blir grattad idag, grattis. Har bett henne köpa ut åt mig idag, hehe:) Tänkte bara säga att jag ser också hur min layout ser ut, men det är väl coolt, haha.

Pvaara

I veckan har vi varit i fredriks och lojs stuga, bastat och allt som hör till:) Jag och joel satt mest och spelade spel på telefonerna. haha,. Här kommer iaf mina favo bilder som jag fotade<3



Forsränning nästa bruds?:)




Ser ni regnbågen? fotade just när det höll på att försvinna, det var jättehäftig, och i början var det tre regnbågar i rad! så stor regnbåge har jag nog aldrig sett!












Mysigt va?:)


Glögg & Russin

Heelllu där.!

Igår har jag & joel fixat lite här hemma. Han har hjälpt oss gömma lite sladdar åså. Varit riktigt duktiga städat och lagat mat:) Men maten blev väl okej, haha vi skulle göra tacos med glömde köpa köttfärs och tacokrydda. HAHA

På kvällen var jag malin, joel & fredrik hos oss och hade lite förfest, sen skjutsa malin oss till nex. Stina & marre var också där:) Jag och martina har typ lyckats ramla ner för varenda trappa på stället tillsammans! Och vi brudar har varit i marres bil och druckit glögg och ätit russin!:) Känns som att det börjar bli dags för det snart, med tanke på att det bara var 5+ ute. Och jag gick till manuella fram och tillbaka med linne, kallt!

Lojs skjutsade hem oss, och hon snatta en filt åt  mig:) Sen sjöng hon på scen, synd bara att det var till sommartider. :)

Man kan väl säga att kvällen fick 4/5 toasts!

Nu lirar vi GH och snart ska vi skjutsa joel till tåget:(  Har hursomhelst varit en kanonvecka, så kul att se han , efter typ ett år? Men nu i framtiden blir det flera umeåresor:)







Nu blir det fest:)

Nu kör vi:)


Fredrik har sovit i min famn.. Jag hade adidaströja på mig:)


Tråkiga Måndag

Till och med när man är ledig är måndagar kassa! Dåligt väder för första gången på länge. Såklart på en måndag.! Första innebandyträningen för denna säsong iaf:) Nu ska vi fara och försökas hitta på nå skoj med joel som är här och hälsar på!:)

Home sweet home,

Kom just hem efter en galen helg i umeå med alldelse för mycket spring och lite sömn! Utförligare uppdatering ang det kommer imorgon! Nu ska jag gå och däcka, även om jag önskar att jag hade nån timme av skoj kvar att ge. Men icket!

God Natt.

Då sätter vi igång!

Så var man vaken, det enda jag hunnit än så länge är att duscha. Roxy leker med en halvdöd fjäril och har lyckats pajja våran fina ljuslykta i samma veva. jaja, hon verkar då ha förjävla kul iaf.

Nu ska jag packa och försöka få i mig nåt i magen. bråttom bråttom.


Tjing.

Jag bjuder på en bild också:)


Jättekul

Designen är inte riktigt färdig, tänkte göra något enkelt som jag får ha tills jag orkar med något annat. Och vidare till saken som är jättekul!

Idag har vårat lag börjat förbreda för Midnight Rumble, vi började med 30x30centimers plattor och har lagt ihop dom till 300kvm! fattar ni vilket jobb det är? Och det är inte ens helt klart, måste upp kl 10 imorgon och packa, skicka paket, hämta paket, köpa mat åt roxy, käka, lämna nycklar, fara på expert. Kl 11 är det samling med innebandy så ska vi fortsätta med slitgörat. Nåväl, efter det får jag min efterlängtade roadtrip med älsklingen:)

Nu ska jag nog hoppa i säng, fast det hade iofs varit nice och ringa malin och fara å bada. We´ll see!

Tjing.


Ful blogg.

Brukar ni känna att ni tycker eran blogg är ful? så orkar man inte uppdatera pågrund av det, och man orkar inte fixa designen för man aldrig uppdaterar:P Så känner iaf jag:) Men tänkte ta tag i det nu, fixa bloggen så jag kan uppdatera sista delen av semestern. Vill ju iaf komma ihåg någonting av den..

Förra helgen var det iaf lk, det var skoj. Träffade en massa nära och kära, såna som jag inte kunde klara mig en dag utan förut och som jag inte träffat på jättelänge. Kändes så jobbigt att åka hem igen, för alla mina vänner i luleå, det är ju dom som har format mig till den jag är. Dom känner mig utan och innan. Kändes som att allt föll på plats igen bara av att träffa dom, mina idiizar, haha:)

Såatt säga: Ni kompletterar mig:)

Så pågrund av det har jag bestämt mig för att tortera mig själv lite mer och åka hem till luleå en sväng nästa vecka. Blir säkerligen inte roligt att åka tillbaka hit efteråt, men jag överlever. Det gör jag alltid!

Jaja, slut på det dystra, kan bjuda på två positvia saker:

1. Det har varit sol hela vecka här. :)

2. Till helgen blir det Umeå med fredrik & jana. FAN va skoj vi ska ha!!:)


En lite tråkigare grej: Det står några mongon på våran gård och gastar, NEEEEJ. JÅÅÅÅÅ. blandat med några sdkhsdfhjlsd. Jättekul!