Mysis

Nu ligger jag här och myser med Fredrik & Roxy. Ser senaste Top Model.. Idag har vi tillbringat dagen på sjukan..Det var jävligt långtråkigt men vi lyckades göra det bästa av situationen iaf:) Nu ikväll har vi varit och åkt bil med Ullis & Raulie, man blev som lite vemodig, och det var jätteroligt, lyssna på gammal musik osv:)


Milk Inc - Run


*


Mina Fina


4 poäng

Kammade GSK hem i Luleow:) Mitt lag ledde tills det var 2 sek kvar så kvittera dom, men jaja, hellre våra siffror än Maifs:) Det var bara det jag skulle tilllägga nu ska jag sussa igen:)

Alltså:

Gsk1-Gammelstad 6-4
Gsk2-stil 2-2

Min lediga dag!

Yey, idag är min lediga dag, en dag för att slappa och kanske få sova ut för en gångs skull? nå nä! Inte för mig, har just kommit hem, var tvungen att skjutsa fredrik till jobbet, sen måste jag hämta han också när vi ska till sjukan. Men jag hoppas verkligen att jag kan somna om, helst typ nu. tack.


Förresten så har jag ny telefon, så alla er som jag har sagt att ni inte ska sms osv, GO FOR IT! :)

Nu, På Bädden Emelie!!!

Puss

Stackarn..


Sötnosen på match idag..


Idag hade ju fredrik match igen, men det blev inte mycket spel för han som ni kanske kan lista ut;P Dom förlorade iaf med 10-2.. heh.

Just nu är mitt lag och alaget och lirar match i luleå! Hade velat följa med som fan. Men jag jobbar:(

Ligger och tänkte försöka vila lite innan jobbet, ev. fara till plåsterstugan med fredrik:P

Tjing.

Jag passar på...

att slänga in en uppdatering, har typ jobbat hur mycket som helst den senaste tiden så har inte haft så mycket tid över:) Imorgon blir det 15-22 igen men sen har jag tamefan en ledig dag!:)


Idag när jag skulle stänga var det en jätteläskig gubbe som skulle beställa han hängde in i luckan som fan så jag inte kunde stänga den och höll på och vara upprörd och grejja.. blev lite orolig med tanke på att det inte var en jävel där utom han och jag.. så skickade iväg ett sms till kicki så kom hon snabbare än kvickt och skickade iväg han! Puh, tänkte jag och började dona och fixa med disk osv.. sen en timme senare så började det banka på rutan!!

Så var han där igen och då blev jag asskraj!! så öppnade bara pyttelite och försökte vara trevlig och förklara att vi hade stängt.. så gick han sin väg. Men sen börja han banka skithårt på rutan och jag fick fan panik, han vart typ galen..

Jag sprang till toan och låste in mig, ringde fredrik, ringde kicki och båda kom jättesnabbt, kicki skickade iväg han igen och fredrik stannade kvar med mig tills jag donat färdigt.

HOJJA!!

Kommer typ vara skakis nu varje gång jag ska stänga själv;P
Fredrik i utvisningsbåset med två medspelare, haha:)


Annars så har jag varit och kollat på match idag också. Fredie som spelade, han var jätteduktig och det var deras första match, så var han lite busig och fick nån utvisning, men så gjorde han 2 mål och ett assist, så jag är stolt:)

Fast dom förlora med 12-5 så det hade ju kunnat gå bättre och det var typ utvisning på utvisning hela tiden, haha:)

Full fart framåt!

tjenis!

Här kommer ett kort och aningen trist inlägg. Men jag har fan fullt upp! Men såhär har mina senaste dagar sett ut, I torsdags tog jag körkort:) äntligen för vissa av er, MEN NU KAN NI FAN SLUTA WHINA OM DET! 


I Lördags jobbade jag mitt första pass på björnis och igår jobbade jag mitt första pass på dannes! Och idag har vi utb. på björnis från 10-21 och jag börjar på dannes kl 18, så idag har jag himla mycket fritid:)


Utöver det så ska bloggar fixas men det är svårt att hinna med när det händer en massa skoj:) Och den här veckan kommer jag typ inte kunna träna nå innebandy alls:(


Nu ska jag käka frulle:)



Tjing.



Jag lever..

Hjälpligt iallafall.NÅÅniiin.


Har inte tid och sitta här nog, vi får nog inte höras försen imorgon, eventuellt i natt:) Tjiiing.

Fierce Eyes

Haaallå:)

Är det någon som har sett avsnitten i Top Model när dom bara fotar ögonen typ? fierce eyes heter det typ, ni vet så som Tyra alltid säger:P Funderar på att försöka göra en sån bild av något foto, dom var så himla fräna tyckte jag.

Har hållt på att försöka få fram intensivare ögon, alltså överdrivet mycket, har bara lärt mig såhär hittills men den vart lite gulligt;P



Synd bara att alla mina kort har så kass kvalla!!:(

Såhär ser mina två favvobilder från de avsnittet ut iaf:





Snyggt va?

Fast man får nog sitta några timmar för att få liknande resultat:) Idag har jag inte hunnit med så mycket, men nu börjar det rulla igång igen. Ska fixa thaimat och sen blir det träning & så ska jag titta på match!:)


Barbie:P

Hej där!

Nu är jag och Fredrik hemma på middag:P Ska strax iväg och jobba igen!:) Missade vem som åkte ur de där skridsko grejset igår.. Någon som vet? Idag är det sämst väder här. Har snöat en massa och jag har t.o.m fotat lite snö, men var ute försent så det var inge mycke kvar.. Men orkar inte posta den bilden nu! Men den här kan jag bjuda på;P

vad tycker ni om denna pic?:) haha..

FÖRE



EFTER



Haha, va hemsk.. Kanske orkar göra mer på den sen, men var så tråkigt när det var sämst kvalla!!:)

Puss

Gårdagens planer

Igår blev det inte riktigt som vi tänkte oss. Meeen:

Det var asskoj iaf;) Var och tittade idol först. Men tycker mest det är bra att kolla uttagningarna, och ifall det är ett bra tema:) Efter det hade vi tänkt fara på äventyr, men det blev fest istället. Men det gjorde ingenting. Vart en riktigt trevligt kväll.

Började hos Martina och spela ölspel & vänta på Stina som var tidsoptimist:) Sen for vi och flängde och for på fester. Mot kvällens slut var vi tvungen att hamstra souvinier, haha!

Blev som vanligt en Rocky på Manuella innan vi drog oss hemåt:)
 
Idag Har faktiskt inte varit en typiskt bakisdag. Började med att fara på china och käkat med Jana & Fredrik och hans kompis. Sen har vi varit och hämtat subban & det är så förbannat skönt, det är fan världens bästa bil:) Sen har jag hunnit träffa mamma också , fick lite presenter av hon och kaka och pengar hon och Olle var och hälsa på min moster på sjukan..Har också hunnit med Dollarstore en sväng och varit hos berris. Och jag har köpt 3 meter tuggummi:)

Nu sitter jag och tittar på Stjärnor på is och väntar på att Fredrik ska komma hem från jobbet så vi ska fara ut och snurra:)
 


Sötaste igår<3


KNIVEEEN:)


Marre, Denise, Stina & Malin:)


Nu åkte just Josefin Craford, fan hon var jätteduktig så fick hon kassa poäng ändå. Jag hejar på henne ändå:)

Nåja, hejdå:)


Fredagsplaner

För ovanlighetens skull så har jag planer idag:) Blir att kolla idol med Martina & Malin och vänta på att stina slutar jobbet, sen blire åka av!:P haha .

Men innan det ska jag & F tas oss en middagslur när han kommer hem. Är helt slut.. Har faktiskt inte hunnit med mycket idag, försökt fixa ps cs3 men det går bara inte. Så nu har jag lagt ner. Åtminstone tills mamma kommer med skivan, om hon nu gör det, annars så får jag väl försöka imorgon igen.

Och nu ska jag ta och ringa henne så man får reda på vad hon har för planer.

tjing


Rytm is a dancer..

...Ringer just nu på idas telefon. Det senaste störningsmomentet på min inte så lyckade morgon/ natt. Somnade typ inte försen efter 3 och sen just när jag hade somnat kom fredrik hem och väckte mig. Efter ett tag somnar vi båda igen och så vaknar vi av att roxy lever jävel. Det visar sig att hon har fått lös luftfiltret till kattlåda och käkat upp det, och självklart spytt eftersom den är rätt stor. Smart katt?

Efter det kunde vi dock sova på fram tills kvart över 7 då dom ringer från Fredriks jobb och varken jag eller han har vaknat av klockan. Han åker till jobbet och jag försöker somna om, för att bara bli väckt igen av Vidar som är här och härjar.

Vid 10 så erkänner jag mig besegrad och kliver upp fast jag är totaldöd. Bara för att hinna se Ida & Vidde åka iväg.

Så nu är det knäpptyst här hemma igen. Typiskt.


I did it. Phu!

Äntligen! Nu nöjer jag mig nog för ett tag, kanske till imorgon t.o.m. Bara för att jag inte är nöjd med headern än. Den är ful. Annars börjar jag bli nöjd, plus att jag tycker menyn blev söt med blommorna å de!:) Aja, vi får väl se, för förra designen höll väl sisådär nån vecka bara? Fast jag tycker om den här mer:) Bara headern bli OK så. Vi sover på saken, eller jag kan inte sova än, hade tänkt vänta tills F kom hem, men han kommer aldrig.

Suck!.

Nu är det på G!

Designen alltså.. Bara fixa till text & ändra på header och lite småfix;P Men imorgon, då jävlar!

Angående foten & träningen så bestämde jag mig för att skippa idag.. ville inte riskera att göra det värre än vad det är , så nu är det vila tills måndag. Och hålla tummarna på att det blir bättre.

Idag har jag gjort värsta grejen, hör&häpna: Jag, Emelie Pekkari har tagit bort min lunar. Haha. Kände att det var dags, läste igenom gamla lunarmejl och kollade igenom min pix, sen tog jag steget och tröck på knappen:) Sparade lite gamla bilder jag hade. Bl.a. Den här gamla bilden på mig & Elin sen kanske sexan?:)



Och den här på mallan:




Mycket läckert!;P

Justja sen har jag också kollat på senaste avsnittet av topmodel. Jag tror min favorit är Lauren Brie eller Sam, men dom kommer säkert åka ut..

Förresten nu ska jag avslöja en sak. Jag har ett serieschema, som ser ut såhär:

Måndagar: Greys Anatomy
Tisdagar: OTH, Gossip Girl & Heroes
Onsdagar: 90210
Torsdagar: ANTM
Fredagar: Smallville

Javet, visst är jag lite nördig?:) Men nu vet ni det, och ni som inte har sett 90210 än: TITTA!!! De är typ som O.C var tycker jag:) Jättebra alltså!

Nu ska jag fortsätta med min design.

So long!.


Aj min fot.

Igår lyckades jag göra illa min fot. Och nu kan jag inte bestämma mig hur jag ska göra med innebandyn ikväll.. För det första är det dubbla träningar så då kommer jag typ dö. Men jag har inte som jätteont i foten och jag kan ändå gå på den. Men har svårt att stödja i vissa lägen, så tränar jag nu kanske det blir värre? Eller hoppar över idag så kanske jag är tiptop till nästa träning?

Vilket problem!:P

Och angående designen så går det ju framåt iaf:)


(väldigt bra, väldigt intressant inlägg, jag vet;)

Träning:)

Ikväll är det träning igen:) wiho.. bloggen ´ser fortfarande ut som skit. men jag får väl ta det steg för steg så blir det väl bra så småningom. aiit. nu ska jag försöka trycka i mig lite mer mat så jag kanske orkar träna också. tjing