Vår

Hej bloggen:)

Har fått klagomål på mina taskiga uppdateringar. Så tänkte försöka slänga in ett inlägg:) Har jobbat förmiddag idag och idag gick det inte som vanlig ordning med jobb sen hem och sova. Utan idag har jag hunnit med mycket:) Först på jobbet har hälsovårdsnämnden varit och kollat. Vi var godkända, känns ju bra;P Hela dagen har jag bara varit superlycklig, vet inte vad det är, vårkänslor kanske?:)

Ja efter jobbet var det bara och slänga i sig mat sen for jag andreas och patrik till kullen och gissa vad? ÅKTE HOJ!:) Första gången jag åkte nånsin, förutom med rogga till fotbollsträningarna. Men det räknas fan inte. Men det gör det här:) Fast det blev ju en väldigt lugn och fin åktur när backen fortfarande kan var kall, men om nån vecka sådär, då jäklar:)

Funderar på att jag hade velat köra hoj. Och skaffa mckort, men är så mycket man vill och så lite man har råd med;/ Efter våran iskalla tur for vi till catja och patrik där jag suttit och läst barnböcker med elise. Hon är så söt och vet inte vad det är men hon verkar verkligen tycka om mig:)

Nå nu sängen, förmiddag imorgon igen. puh.

Ska förresten försöka fixa min dator så kanske man  kan bjuda på en bild. hejs

Måndag

Idag känns det som måndag. Igår kändes det också som måndag, känns iallafall inte som att det är lördag. Ska jobba idag som blir det nog inte så mycket mer än att sova. Ska hämta min kära katt också. Kanske lägger upp nån bild från påsken också . we hears.

Vår

idag har varit en riktigt vårig dag. Har hållt på att svettas ihjäl känns det som. Och nu är påsken över:( jobb väntar imorgon och har även hunnit smygjobba lite idag också. Men det är ju röd dag idag, och imorgon:) kaatching. Har hunnit med rätt mycket under påskhelgen. Varit en sväng till råneträsk, vart ut på krogen, varit till tärendö och idag grillmys i gve bara:) jo så har jag åkt skoter idag, och stegrat och grejer:) så man fick fjärilar i magen:) Nu väntar go´middag och ett glas vin. Och så sommaren med göran. jag har ju bara sett slutet och det var ju bra så lika att kolla början också:)

sen ska jag sitta och invänta mina springskor som kommer med posten. sen ska jag springa järnet bort allt påskgodis.

hejrå

Grr fräs morr.

en sån dag idag. tack.