Crash

Hej, idag har jag fixat crash bandicoot till datorn, jag och fredrik har suttit och spelat hela dagen.:) Hör du de mallanx;D

Sen har jag vart och tränat, jag gjorde ett mål när vi spela, det var fan olikt mig.. Sen så hade vi strafftävling i slutet, OCH JAG LA MIN STRAFF:) min allra första straff:) så jag och fredde for till starre och fira med en korv, mjo. Nu börjar det bli sent så jag ska hoppa  i kojs.

Gonatt.

Ten Inch Hero

För ett tag sen läste jag om Ten Inch Hero i Ewlins blogg, och den lät så jävla bra , så igår bestämde vi oss för att se den, och den var typ aasbra:) Och alla som tycker om One Tree Hill borde verkligen se den. Rachel är med i den, och hon som är clean teen, och peytons pappa och psykoderek.:) och sen var han puddingen från Supernatural också med..

Och alla som inte tycker/ har sett oth borde typ ändå se den, för den var ändå jättebra, en sån där söt film:) ´Med lyckligt slut:)

Här kan ni läsa vad elin skrivit om filmen , hon har lagt upp en trailer också:)
http://ewlin.blogg.se/category/film.html läste just att några av "haileys" låtar är med också:)

Se den!!

-

Idag är jag faktiskt ledig, Ska ta och städa och lite sånt, hade tänkt titta gossip girl och 90210, men det kommer inte försen nästa vecka, fatta besvikelse!!

Hejdå


Pepparkakor & Fickparkering

Haalluu..

Igår när jag slutade jobbet så skulle jag hämta fredrik från lojs.. Då hade han gjort dom här åt mig:





Gulligt va?:) Jag tänker aaaldrig äta upp dom!!:)

Sen så när vi var på stan här om dagen så fanns det typ inga parkeringar, så skulle jag parkera mellan två bilar, Så trodde jag att jag hade gjort vääärsta fickparkeringen, men sen när jag kom ut såg jag det här:



Haha, det var en bil bakom också, men den syns bara inte.. men jag är stolt ändå:)

Puss.

En guide:)

Okej, tänkte försöka förklara lite om hur man fixar Flashteman på sony ericsson telefoner..

KOM IHÅG ATT ALLT SKER PÅ EGEN RISK OCH NÄR MAN "OPERERAR" I TELEFONEN SÅ FINNS DET ALLTID EN RISK ATT TELEFONEN KAN GÅ SÖNDER OM MAN GÖR NÅGOT FEL!

Här finns en guide på engelska som jag har använt:
http://myforum.lasyk.net/showthread.php?p=386362

Och här finns teman:
http://www.myforum.lasyk.net/showthread.php?t=42728

Den här metoden funkar för de nya modellerna bl.a.
C702, C902, G502, G705, K630, K660, K850, V640, T700, TM506, W595, W760, W890, W902, W910, W980, Z750, Z770, Z780

För det första måste du ha SEUS som finns att ladda ner typ överallt, MEN KOPPLA INTE IN TELEFONEN!! Du ska bara uppdatera datorn typ.

Sen behöver du A2uploader som också är ett gratisprogram, och det är också ett gratisprogram, som finns typ överallt.

Såhär gör du:

* varje gång du ska koppla in eller har kopplat ur telefonen så ska du ta ut och stoppa in batteriet igen*

* Starta A2uploader tryck på Filesystem tool ha telefonen avstängd (kom ihåg att ta ut och stoppa in batteriet innan du kopplar in den) och  håll in C- knappen och koppla in telefonen i datorn.

* Bläddra fram mappen tpa/preset/system/desktop/flash
Sen drar och släpper filerna dit. Du ska bara ta filen som heter .swf dit
Själva temat lägger du bara till telefonen så som du gör med vanliga teman!

När du är klar så MÅSTE du trycka på Shut down fs manger

Kom ihåg att ta ut och stoppa in batteriet igen innan du slår på telefonen.

Om du inte lyckas få kontakt med telefonen med a2uploader beror det troligen på att du måste uppdatera flashdriversarna och i det följer med när du tankar ner programmet i en mapp. du bara klickar så äre klart:)

Om någon finner detta till hjälp och törs prova eller behöver hjälp är det bara att kommentera så hjälper jag:)

Tjing:)

Vill ni se skillnaden?:)

Tyckte bara det här var så himla kul:P Här är orginalbilden på mig och fredrik, första kyssen;)








Här har jag gjort om den i ps, för nästan prick ett år sen, då jag tyckte den var jättecool, nu klarar jag knappt av att titta på den för den är så jävla ful!:P



Och här är den nya versionen som jag har gjort här i veckan.. tycker man ser lite skillnad va?:)

PS. det är typ storm nu!!:) DS.

Plåster & Ajaj

Har haft fullt upp sen igår.. Igår hade jag träning.. Det gick hyffsat. Fredrik var självklart där och skulle härja.. Och sen gick det åt helvete. Fredrik gjorde illa sig, såklart. Så fick avbryta träningen och köra fort som attans till akuten, Raulie följde också med. Fredrik hade ont som fan och hyperventilerade. Så dom fixa massa grejer i han. Och jag fick lite smygpanik:P Jag och Raulie försökte underhålla oss med bl.a. Duplo:)



Sötnoosen:/

Efter dom hade röntgat han osv så kom läkarna och ba: "Foten är stukad, här har du alvedon" typ..

Fredrik var fortfarande helt borta när vi skulle hem, så vi tog oss bara till heden där han typ svimma isoffan. Freddans morsa blev galen på läkaren och ringde och skällde ut dom , så det slutade med att vi sov där och sen fick åka in igen på morgonen.




Så helt plötsligt  var det lite allvarligare, allt slutade med att ferdrik opereades, jag var skraj! och nu har han gips:) Han är väl inte särskilt glad för det, men jag tycker det är lite bra för då tar han ju det lite lugnt.


Så helgen har varit lugn för oss båda, jag har jobbat och pysslat, har hunnit träffat päronen en sväng också. Imorgon är jag ledig och på tisdag är det LÖÖÖN:)


wiie. Tjiing:)

Annat Kreativt:)

Heeelluuu


Den här buffen har jag gjort:) Det är bara en testbuff men den blev söt ändå tycker jag:) Ska göra några nya nu när jag testat:P Mjaaauu.

Det har varit fint väder här om dagen..Nu tittar vi på Greys, är inte så koncentrerad om det kanske märks. Nå nin.



Mys..




Sötnosar


Puss


WTF ljushuset.se



Såna här ljus hade jag velat ha, helt pampiga.. Det här ljuset har min farmor, under det står det Ljushuset.se men dom säljer ju fan inte ens ljus, dom säljer ju bara lampor, vad är upp med det egentligen??

Så nu vill jag ha ännu mera:)


Manga Love:)

Här är min senaste bild jag har gjort.. fast har inte bestämt mig om jag ska göra något med bakgrunden osv.. Har ju redan gjort en bild av det här fotot en gång, första bilden jag gjorde, och om man jämför så tror jag nog allt att jag har blivit lite bättre:) Försökte göra den här lite mangainspirerad, men jag tror inte manga är något för mig, trots att det är sjuk snyggt, men vet inte riktigt hur man ska göra om man vill göra både manga och ändå göra om foton, så man fortfarande ser vem det är.. Någon som har en plan?;P

Kisses




(Ps. blev väldigt dålig kvalité när jag laddade upp den, typ pixligt. Ds.)

Guitarhero

Igår var vi hos berra och lira lite gura.. eftersom vårat xbox har pajjat var det jättelänge sen jag spelade.. Men det var faktiskt roligt!! Innan vårat pajjade var jag så jävla spyless på gh men det har typ försvunnit nu:) Sen så har jag blivit jävla kass på kuppen också:P

Idag har jag varit ute på prommis.. till dannes, och hämtat krubb:) Det har varit 15- här idag.. fast det kändes inte så himla kallt. Nu har jag suttit med mitt älskade photoshop ett tag, det är kul, måste nog ta och fixa den där tutorialen som jag sa också:)


nåväl, hejdå.



åh, snebild. lev med det;P

Ny kategori:)

Tänkte lägga upp en ny kategori med lite tips & trixs till sonyericsson telefoner:) Förut hade jag ju min P1 som gick sönder:( Meen ifall någon skulle råka ha en sån så kan jag tipsa om P1bloggen http://sonyericssonp1.blogspot.com finns ett gäng bra grejer där:)

Och här är min nya ögonsten:




Sony ericsson w595 :) den är fan bäst!:)


Tänkte iallafall posta upp lite saker som jag tycker är jätteroliga och som egentligen inte är svåra att göra och typ alla tutorials och liknande som jag har hittat är ofta jävligt avancerade och på engelska:) Om jag hinner idag tänkte jag visa er hur man gör för att stoppa in flashteman i mobilen. Till er som inte vet vad det är så är det dom temana som ofta följer med telefonen från början, som inte bara ändrar bakgrund utan också ikoner, m.m. Som jag självklart tycker är asgrymma:)


Nåniin, det lät väl kul:)

tjing.

På tal om fotboll

I Söndags så träffade jag på min gamla fotbollstränare:) Det var skoj, och lite oväntat:) Fredrik och hans lag skulle ha tejpskola med han..

Förövrigt hade jag inte mycket mer att säga, förutom att dagens vill ha är:

1. Jul:)
2. Pengar, inte bästa combon kanske:)

Harrys smygpremiär:)



Idag var jag lite knäpp, tänkte att det typ inte hade kommit några nya serier och att oth och gossip girl kom på onsdagar, men sen kom jag på det:) Så har just tittat klart båda två. mieeh, älskar dom serierna!:)

Pusstjaaa:)


Fotboll

Hej, Jag är sjuk! Daaamn.

I Fredags så hade vi fotbollsturnering, eller, gymnasieskolan här i gve hade det och malin fråga om jag ville vara med:) Jag är ju inte den som är den så klart jag var med, försov mig dessutom så hade inte riktigt känna efter hur jag kände mig eller nåt. Så sen när vi skulle spela mådde jag kaaasst. Hur som haver så vann vi iallafall, alla i laget var jätteduktiga helst lina(?) som aldrig har spelat fotboll men var grym ändå:) Vårat lag hette En annan del av Gällivare, hoh:)






Bilder från facebook som jag snodde:)

En gammal från jison:

(Jison snor nåt)

- Men vad gör du?

- men va tror du jag snor.

-Varför det?
- men jag är ju en råttis:)

-Och?
- Jag = Råttan, Råttor= snor saker:)


inte vet jag, försök hitta någon logik i det:P

Puss.

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Http://maliinhansson.blogg.se/

Regler
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem fåt veta att de har blivit utmanad genom att lämna en kommentar i deras blogg.

* Jag är galen i tvserier, allt ifrån Top Model till Heroes:)

* Jag har typ 4 halvt förlamade tår:) 1 av dessa är totalt Malins fel;P

* Jag saknar folk hela tiden, just nu alla i Luleå & Umeå.

* Jag tror typ att jag aldrig duger till något, om jag gör något kan jag tro att jag är jättedålig på det och får sen höra att jag är bra, jag kan aldrig riktigt göra mig själv helt nöjd.

* Jag tycker det är ballt med gips, jag hade velat bryta armen, bara för att vara cool:P

* Jag är rätt duktig på Photoshop. I framtiden hade jag velat jobba med vectorgrafik, typ grafisk design, men jag kommer aldrig bli så duktig.

* Jag har väldigt lätt att få dåligt samvete nu för tiden, fast jag kanske inte borde ha det. Förut hade jag och elin inget samvete:)

Jag utmanar:

Http://thastajna.blogg.se/
Http://erixoon.blogg.se/
Http://lovisaakalollo.blogg.se/

Http://majaviktorsson.blogg.se/
Http://ewlin.blogg.se/
Http://gubbjeveln.blogg.se/
Http://enpigasmemoarer.blogg.se/

-Psst.. passa på att kolla milopigan & lovisas, som jag håller på att snygga till, men jag vet inte riktigt om det är klart än:)



Halloween är ju över, det var rätt lugn helg för mig, nu är jag påväg till dannes. Kanske lägger upp nån bild sen:) Såhär såg det iallafall ut på kyrkogården i kyrkbyn:)






Mys


_pusss;D